Mijn Orthocenter Archives - Orthocenter

Stel hier je vraag

Meest gestelde Mijn Orthocenter vragen

Ik ben verhuisd naar een andere Orthocenter-praktijk, in mijn account op Mijn Orthocenter zie ik nog de gegevens van mijn oude praktijk staan.

Het kan zijn dat je gegevens in Mijn Orthocenter nog niet zijn verhuisd naar de nieuwe praktijk. Neem in dit geval contact op met de praktijk waar je nu in behandeling bent. Zij zorgen er dan voor dat je gegevens in je account op Mijn Orthocenter ook worden verhuisd naar de nieuwe praktijk.

Ik ben ouder van meerdere kinderen. Hoe kan ik mijn kinderen onder één account registreren?

Om meerdere dossiers onder één account te registreren, is het belangrijk dat u voor alle kinderen hetzelfde e-mailadres gebruikt. De rest gaat automatisch. In het account komen alle dossiers rechtsboven in het hoofdmenu onder elkaar te staan.

Ik ben mijn wachtwoord op Mijn Orthocenter account vergeten. Als ik op ‘Wachtwoord vergeten’ klik en mijn e-mailadres invul, ontvang ik geen e-mail voor het wijzigen van mijn wachtwoord. Hoe kan dit?

Als je geen e-mail ontvangt in je inbox kan dit twee redenen hebben:

• Het e-mailadres dat je hebt opgegeven toen je op ‘Wachtwoord vergeten’ hebt geklikt komt niet overeen met het e-mailadres waarmee je een account hebt op Mijn Orthocenter.
• De e-mail voor het wijzigen van je wachtwoord is in de ongewenste e-mailbox terechtgekomen. Vooral bij hotmailaccounts komt dit vaak voor. Om te voorkomen dat mails vanuit Mijn Orthocenter in de ongewenste e-mailbox terechtkomen, kun je het e-mailadres no-reply@orthocenter.nl en het e-mailadres van je praktijk in je account toevoegen als veilige mailadressen. Dit werkt zo:

1. Klik rechts bovenin op het tandwieltje voor Instellingen.
2. Klik op Ongewenste e-mail.
3. Klik onder het menu ‘Veilige afzenders en domeinen’ op ‘Toevoegen’, voer het e-mailadres no-reply@orthocenter.nl in en toets Enter.

Het e-mailadres is nu toegevoegd als veilig e-mailadres. De volgende keer ontvang je e-mails vanuit no-reply@orthocenter.nl in je inbox.