Afspraken Archives - Orthocenter

Stel hier je vraag

Meest gestelde Afspraken vragen

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Wanneer staat mijn eerstvolgende afspraak gepland?

In je account op Mijn Orthocenter kun je nakijken wanneer je eerstvolgende afspraak gepland staat. Dit kun je ook navragen via WhatsApp. Dit doe je zo:

• Sla ons WhatsApp-nummer 06-10669294 op.
• Vermeld je patiëntnummer en de praktijk (plaatsnaam) waar je in behandeling bent.

Ik wil graag een afspraak maken voor een controle/reparatie/andere behandeling. Hoe doe ik dat?

Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met je praktijk. Selecteer in het praktijkoverzicht jouw praktijk om bij de contactgegevens te komen.

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Hoelang duurt een eerste consult?

Gemiddeld duurt een eerste consult 15 minuten. Dit is per praktijk verschillend. Tijdens deze afspraak kijkt de arts naar je gebit, de kaken en je gezicht. Je wensen en verwachtingen worden besproken en ook je medische geschiedenis. Vervolgens bespreken we in grote lijnen de mogelijkheden van een orthodontische behandeling.