Wordt uw beugel binnenkort verwijderd en wilt u het eindresultaat graag verfijnen door uw tanden een paar tinten witter te maken? Dat kan! Wij bieden u een effectieve, korte opfrisbehandeling* aan op de dag dat uw beugel wordt verwijderd waar u 2 tot 6 maanden plezier van heeft.


Hoe werkt de behandeling?

Zodra uw beugel is verwijderd en uw gebit helemaal schoon is gemaakt, brengen wij een gel aan op uw tanden. De gel activeren wij vervolgens met een bleeklamp. Deze lamp bevat 10 effectieve LED-lichten. Doordat de belichting constant is duurt de behandeling maar 10 tot 15 minuten. Het effect van de opfrisbehandeling is direct zichtbaar. Daarna heeft u, afhankelijk van uw drink- en eetgewoonten, ongeveer 2 tot 6 maanden plezier van uw witte tanden. De kosten voor deze opfrisbehandeling bedragen € 65,-.


Vervolgbehandeling

Na de behandeling kunt u een verzorgende tandpasta en een bleekpen kopen om het effect van de witte tanden zo lang mogelijk te behouden. Als uw tanden op den duur weer verkleuren, dan kunt u een afspraak voor een vervolgbehandeling inplannen.


Heeft u interesse in deze opfrisbehandeling? Neem dan contact op met uw praktijk.


Alleen voor Orthocenter patiënten

Wij bieden de opfrisbehandeling alleen aan volwassen patiënten aan die een orthodontiebehandeling bij ons hebben gevolgd. Bent u geen Orthocenter patiënt en heeft u interesse in een opfris- of bleekbehandeling? Dan verwijzen wij u door naar uw eigen tandarts.


Opfrisser aan het eind van de behandeling:

 • De opfrisbehandeling duurt maar 10-15 minuten
 • Het resultaat is direct zichtbaar
 • U heeft 2 tot 6 maanden plezier van uw witte tanden
 • Vervolgbehandeling is mogelijk als de tanden weer verkleuren

 • OptieKosten
  Opfrisbehandeling€ 65,-
  Opfrisbehandeling + bleekpen€ 85,-
  Opfrisbehandeling + verzorgende tandpasta€ 77,50
  Opfrisbehandeling + bleekpen + verzorgende tandpasta€ 97,50

  * De opfrisbehandeling die wij u bieden is niet te vergelijken met een volledige bleekbehandeling bij de tandarts. De tanden blijven niet zo lang wit als bij een volledige bleekbehandeling. Daarnaast duurt de behandeling ook korter. Voor een volledige bleekbehandeling verwijzen wij u dus door naar uw tandarts.