Orthodontie in Zwijndrecht | Orthocenter Zwijndrecht

De orthodontiepraktijk
in Zwijndrecht

Overweeg je een beugel? Dan ben je bij Orthocenter Zwijndrecht aan het juiste adres. Wij helpen je in onze moderne praktijk graag aan een stralend gebit. Op basis van onze kennis en jarenlange ervaring weten we als geen ander welke beugelbehandeling het beste bij jou past. Wanneer je nog niet tevreden bent met je gebit heten we je van harte welkom in onze orthodontiepraktijk in Zwijndrecht. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen in combinatie met moderne behandelmethodes en een goed opgeleid team, dat zich continue blijft ontwikkelen. Zo komen we tot de beste beugelbehandeling resultaten.

Bij Orthocenter Zwijndrecht zetten we jou als persoon centraal. Op basis van je wensen en behoeften kijken we welke beugelbehandeling het beste bij jou past. Samen met de behandelend arts bespreek je welke behandeling tot het gewenste resultaat zal leiden. Met een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling proberen we je te voorzien van een stralende lach en meer zelfvertrouwen. En dat maakt verschil! Daarom ben je van harte welkom in onze orthodontiepraktijk in Zwijndrecht.

Onze voordelen

  • Gratis parkeren
  • Geen wachtlijst
  • In onze orthodontiepraktijk spreken wij ook Engels en Duits

Orthocenter Zwijndrecht is ISO gecertificeerd
Onze orthodontiepraktijk in Zwijndrecht is officieel ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit betekent dat onze praktijk voldoet aan de strenge kwaliteitseisen waaraan orthodontie hoort te voldoen. Onze kennis en kunde houden we continue op peil. Dit doen we door onze kennis en kunde bij te houden met cursussen, zodat we kunnen werken volgens de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Zo kunnen we garanderen dat jij altijd een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgt.

Wij zien je graag binnenkort in onze praktijk!

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Zwijndrecht

Onze moderne orthodontiepraktijk in Zwijndrecht is voorzien van de nieuwste apparatuur, zodat we de nieuwste behandelmethodes kunnen uitvoeren. De behandelruimte en wachtkamer zijn open, licht en ruimtelijk ingericht. Het is belangrijk dat jij je prettig voelt in onze orthodontiepraktijk. Uiteraard houden we daarbij ook rekening met je privacy.

Ons team

Wil je weten wie jou straks gaat behandelen bij Orthocenter Zwijndrecht? Ons team in Zwijndrecht bestaat uit enthousiaste assistentes en een tandarts voor orthodontie. Samen zorgen zij ervoor dat jij in onze praktijk een professionele en deskundige beugelbehandeling krijgt. Ons orthodontie team zal er alles aan doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Behandelaar Orthocenter Zwijndrecht

Hieronder stellen we je alvast voor aan de behandelend arts, tevens praktijkmanager, van Orthocenter Zwijndrecht. Hieronder lees je meer over haar studie- en werkachtergrond in de orthodontie.

Tandarts voor orthodontie G Schuelke Zwijndrecht - Orthocenter.nl

Dr. Schulke

Tandarts voor orthodontie

MSc Kieferorthopaedie

 

BIG-nummer: 99908783502

Lid van: VTvO, DGKFO, EOS

Dr. Schulke is ‘tandarts voor orthodontie’. Zij is MSc Kieferorthopaedie, aangezien zij haar orthodontieopleiding in Oostenrijk heeft gevolgd en succesvol heeft afgerond.

Dr. Schulke is afkomstig uit Noord-Duitsland en heeft de studie tandheelkunde aan de Westfaelischen Wilhelms-Universiteit te Münster (Duitsland) succesvol afgerond. Daarna werkte Dr. Schulke negen jaar in de algemene tandheelkunde. Vervolgens is zij magna cum laude gepromoveerd met het onderzoek gericht op de orthodontie aan de Westfaelischen Wilhelms Universiteit. Hierdoor werd haar interesse in orthodontie gewekt. Dr. Schulke: “Het fascineert mij om mensen iets te kunnen geven waar zij hun hele leven profijt van hebben: een mooie lach!”

Dr. Schulke zette haar carrière daarna voort in twee groepspraktijken voor orthodontie in Duitsland. Haar master in orthodontie heeft zij behaald aan de Krems Universiteit in Oostenrijk. Sinds 2007 werkt Dr. Schulke bij Orthocenter.

Vragen die je misschien al hebt

Het nemen van een beugel is niet iets alledaags en daarom is het belangrijk om er goed over na te denken. Je hebt tal van mogelijkheden op het gebied van beugels, zo ook een onzichtbare beugel. Maar de vraag is natuurlijk welke beugel is het meest geschikt voor jou. Twijfel je of een beugelbehandeling noodzakelijk is voor jou? Of wil je meer weten over orthodontie bij kinderen of volwassenen? Wij vinden het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Daarom beantwoordt ons team van Orthocenter Zwijndrecht graag al je vragen. Bekijk eerst onze veel gestelde vragen, om te kijken of je vraag misschien al beantwoord is. Anders kun je je vraag je stellen aan iemand van ons team.

Eerste hulp bij beugelongemakken

Wanneer er iets mis is met een beugel, is het raadzaam tijdens openingstijden contact op te nemen met de praktijk. De receptioniste maakt dan een afspraak om de klacht te verhelpen. Krijgt u ’s avonds, in het weekend of op vakantie problemen, kijk dan eerst of u het probleem kunt verhelpen via onze Ortho EHBO.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?