Orthocenter Wormerveer | Beugelbehandeling voor jong en oud

Onze orthodontiepraktijk
in Wormerveer

Op zoek naar een orthodontiepraktijk in Wormerveer? Dan zit je bij Orthocenter Wormerveer helemaal goed! We helpen je in onze praktijk graag aan een mooi lach. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke beugelbehandeling voor jou het meest geschikt is. We heten iedereen van harte welkom die nog niet tevreden is met zijn of haar gebit. Bij ons kunnen zowel volwassenen als kinderen terecht voor een professionele beugelbehandeling. In onze praktijk werken we met hoogwaardige materialen in combinatie met moderne behandelmethodes.

Bij Orthocenter Wormerveer sta jij als persoon centraal. We vinden het belangrijk dat de beugelbehandeling aansluit op je wensen en behoeften. Op basis van een persoonlijk gesprek met de tandarts voor orthodontie wordt besproken welke behandeling tot het gewenste resultaat zal leiden. Met een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling proberen we iedereen te voorzien van een stralende lach en meer zelfvertrouwen. En dat maakt verschil! Wij zien je daarom graag binnenkort bij Orthocenter Wormerveer.

Strenge kwaliteitseisen: ISO-gecertificeerd
Iedere praktijk van Orthocenter is voorzien van een ISO 9001:2015 certificering. Orthocenter Wormerveer voldoet dus ook aan alle strenge kwaliteitseisen. Kwaliteit is belangrijk, maar kennis en kunde van onze medewerkers ook. Daarom bieden we ruimte aan ons team om zich te blijven ontwikkelen. Zij volgen regelmatig cursussen om hun kennis en kunde op peil te houden. Naast kwaliteit en deskundigheid kun je bij Orthocenter Wormerveer ook rekenen op:

  • Gratis parkeergelegenheid
  • Geen wachtlijst

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Wormerveer

In alle praktijken van Orthocenter gebruiken we de allernieuwste apparatuur. Zo kunnen wij beugelbehandelingen aanbieden op basis van de nieuwste methodes. Onze behandelingen vinden plaats in een open behandelruimte die ruimtelijk is ingericht met veel lichtinval. Dit geldt ook voor onze wachtkamer. Uiteraard nemen we je privacy ook in acht. Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt in onze praktijk. Tot slot is Orthocenter Wormerveer goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als de fiets en auto.

Het team van Orthocenter Wormerveer

Maak alvast kennis met ons team in Wormerveer, zodat je weet wie jouw beugelbehandeling straks zal uitvoeren. Ons team bestaat uit enthousiaste assistentes en een tandarts voor orthodontie. Samen zorgen we ervoor dat jij kunt rekenen op een professionele en deskundige beugelbehandeling. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier naar onze praktijk komt. Daarom zullen we er als team altijd alles aan doen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Graag stellen we onze tandarts voor orthodontie en praktijkmanager aan voor je en vertellen we je over zijn studie- en werkachtergrond.

Tandarts voor orthodontie Juan Lorente Bulnes Wormerveer Alkmaar Daalmeer - Orthocenter.nl

Juan Lorente Bulnes

Tandarts voor orthodontie

MSc Ortodoncia

 

BIG-nummer: 59918376902

Lid van: VTvO

Juan Lorente is ‘tandarts voor orthodontie’. Hij is MSc Ortodoncia*, aangezien hij zijn orthodontieopleiding in Spanje heeft gevolgd en succesvol heeft afgerond. Juan is praktijkmanager van Orthocenter Wormerveer. 

Na het succesvol afronden van zijn tandartsopleiding aan de Universiteit van Madrid in 2009, heeft Juan bij verschillende tandartspraktijken in Spanje en in het Verenigd Koninkrijk gewerkt. Daarna is Juan zich via een universitaire studie gaan specialiseren in de orthodontie.

* De Europese Commissie heeft een curriculum vastgesteld om na het behalen van de orthodontieopleiding te voldoen aan de titelvoering “orthodontist”. Spanje kent geen apart register voor orthodontisten, ook al voldoet de universitaire opleiding aan dezelfde Europese eisen. Daarom erkent Nederland de Spaanse titel niet en gebruikt hij de titel MSc Ortodoncia.

Vragen die je misschien al hebt

Het krijgen van een beugel is zeker geen alledaagse bezigheid. Het is daarom belangrijk om je goed te laten informeren. Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van beugels. Een onzichtbare beugel hoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden. Hierdoor is het maken van een keuze soms lastig. Of misschien twijfel je of een beugel wel noodzakelijk is. Of wil je meer informatie over een beugel bij kinderen. Kortom, wij kunnen ons voorstellen dat je nu al vol vragen zit. Bekijk daarom alvast onze veel gestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag dan aan iemand van ons team.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?