Orthodontie in Waalre | Orthocenter Waalre

Onze orthodontiepraktijk
in Waalre

Het team van onze orthodontiepraktijk in Waalre staat voor je klaar en helpt je graag aan een stralende lach. Met 40 jaar ervaring in de orthodontie ben je bij Orthocenter Waalre aan het juiste adres voor een beugelbehandeling. Iedereen die nog niet tevreden is met zijn of haar gebit krijgt bij ons altijd de juiste zorg. Dat geldt voor jong en oud; wij bieden namelijk beugelbehandelingen aan voor kinderen en volwassenen. Daarbij werken we uitsluitend met de beste materialen, de nieuwste behandeltechnieken en vriendelijk personeel.

Bij Orthocenter Waalre staat niet alleen je gebit centraal, maar vooral ook jij. Ons enthousiaste team maakt het voor iedereen mogelijk een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling te krijgen. Onze werkwijze is dat we bij Orthocenter vooral luisteren naar jouw wensen en daarna kijken hoe we dit resultaat het beste kunnen behalen. Op basis van deze informatie maken wij een persoonlijk behandelplan om je te helpen aan een stralende lach en meer zelfvertrouwen. Dat maakt verschil. Zien wij je snel in onze praktijk?

 

Deskundige orthodontiepraktijk met ISO certificaat

De orthodontiepraktijken van Orthocenter zijn allemaal voorzien van een ISO certificaat. In dit geval betekent dat dat Orthocenter Waalre voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die gelden. Kwaliteit is bij ons erg belangrijk. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat onze medewerkers zich continue blijven ontwikkelen. Hierdoor beschikken de medewerkers van Orthocenter altijd over de laatste kennis en kunde binnen de orthodontie. Naast deskundigheid op het gebied van orthodontie kun je bij Orthocenter Waalre ook rekenen op:

  • Gratis parkeren
  • Geen wachtlijst
  • Een fijne en moderne orthodontiepraktijk

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Waalre

We kunnen de orthodontiepraktijk Waalre omschrijven als een moderne en vooral klantvriendelijke praktijk. De praktijk is voorzien van de nieuwste apparatuur en we passen de nieuwste beugel behandelmethodes toe. De praktijk beschikt over een ruim ingerichte, open behandelruimte en wachtkamer met veel lichtinval. Dit zorgt voor een open en warme sfeer. Bij Orthocenter vinden we het namelijk erg belangrijk dat jij je prettig voelt in onze orthodontiepraktijk. Uiteraard houden we ook rekening met je privacy.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste assistentes, een tandarts voor orthodontie en een orthodontist. Samen zorgen wij ervoor dat je een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgt. Voorop staat dat jij met plezier naar onze praktijk komt. Graag stellen we onze behandelaren aan je voor.

Tandarts voor orthodontie Lucia Fernandez Breda Leerdam - Orthocenter.nl

Lucía Fernández

Tandarts voor orthodontie

MSc Ortodoncia

 

BIG-nummer: 99918293902

Lid van: VTvO

Lucía Fernández Corral is ‘tandarts voor orthodontie’ en praktijkmanager van Orthocenter Waalre. Zij is MSc Ortodoncia*, aangezien zij haar orthodontieopleiding in Spanje heeft gevolgd en succesvol heeft afgerond.

Na het succesvol afronden van haar tandartsopleiding aan de University of Rey Juan Carlos in Madrid, specialiseerde Lucia zich aan de Universiteit Álcala de Henares in Madrid in de orthodontie. Tijdens haar studie werkte Lucia als orthodontieassistente. Nadat zij was afgestudeerd werkte zij als orthodontist in twee praktijken in Madrid.

* De Europese Commissie heeft een curriculum vastgesteld om na het behalen van de orthodontieopleiding te voldoen aan de titelvoering “orthodontist”. Spanje kent geen apart register voor orthodontisten, ook al voldoet de universitaire opleiding aan dezelfde Europese eisen. Daarom erkent Nederland de Spaanse titel niet en gebruikt zij de titel MSc Ortodoncia.

Vragen die je misschien al hebt

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt waar je antwoord op wilt voordat je besluit een beugel te nemen. Bijvoorbeeld over de kosten, vergoedingen en waar je nog meer rekening mee moet houden. Ook als je al bij ons in behandeling bent kun je vragen hebben over wat je kunt eten en hoe om te gaan met mogelijke pijnklachten. Wij beantwoorden de meest voorkomende vragen hieronder.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?