Orthocenter Voorschoten | Orthodontie in Voorschoten

Onze orthodontiepraktijk
in Voorschoten

Orthocenter Voorschoten is de orthodontiepraktijk waar jij terecht kunt voor een beugelbehandeling op maat. Met 40 jaar ervaring weten wij als geen ander welke beugelbehandeling het beste bij jouw wensen aansluit. Een mooi en stralend gebit, dat is waar wij in onze orthodontiepraktijk in Voorschoten voor gaan. Met een mooie lach ben je namelijk op je mooist! In onze fijne orthodontiepraktijk in Voorschoten krijg je een persoonlijke en deskundige behandeling. Dit doen wij in onze moderne praktijk met de nieuwste behandelmethodes, hoogwaardige materialen en een team waar wij trots op zijn.

In onze praktijk staan jouw wensen centraal. Vertel ons jouw wensen en samen bepalen we welke beugelbehandeling daar het beste bij past. Zo werken we samen aan een mooie lach en meer zelfvertrouwen. We heten je van harte welkom bij Orthocenter Voorschoten.

Orthocenter Voorschoten heeft een ISO certificering

Bij Orthocenter Voorschoten vinden wij kwaliteit heel belangrijk. Het gaat immers wel om jouw gebit. Wij kunnen je dan ook met trots vertellen dat Orthocenter Voorschoten officieel ISO 9001:2015 gecertificeerd is. Dit betekent dat onze orthodontiepraktijk voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die gelden binnen de orthodontie. Stilzitten doen we bij Orthocenter (bijna) nooit. We streven altijd naar beter. Om de kwaliteit in onze orthodontiepraktijk zo hoog mogelijk te houden, blijft ons team constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling; daar kun je op rekenen bij Orthocenter. In onze orthodontiepraktijk in Voorschoten heb je nog verschillende andere voordelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Geen wachtlijst
  • Een goed bereikbare praktijk, zowel met de auto als het ov

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Benieuwd naar Orthocenter Voorschoten?
Hier alvast een voorproefje

Onze praktijk voor orthodontie in Voorschoten is voorzien van de meest geavanceerde apparatuur. We maken gebruik van de nieuwste behandelmethodes in onze moderne orthodontiepraktijk. De praktijk zelf is voorzien van een open en ruimtelijke behandelruimte en wachtkamer. Bij jouw bezoek kun je daarnaast natuurlijk ook rekenen op vriendelijk personeel. Zij zullen er alles aan doen om jouw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Wij willen namelijk dat jij je prettig voelt in onze orthodontiepraktijk.

Ons team in Orthocenter Voorschoten

Ben je nieuwsgierig geworden naar het team van Orthocenter Voorschoten? Wij stellen ze graag even aan je voor. Het werkzame team in onze praktijk bestaat uit enthousiaste assistentes en behandelend artsen. Zij zullen straks de beugelbehandeling uitvoeren. Samen zorgen zij ervoor dat jij een professionele en deskundige beugelbehandeling krijgt waar je later de vruchten van plukt. Namelijk een mooi en stralend gebit! Dat is waar we samen voor gaan.

We stellen graag alvast onze artsen aan je voor. Hieronder lees je meer over hun studie- en werkachtergrond in de orthodontie.

Fer Biesbroek

Praktijkmanager en behandeld arts

BIG-nummer: in aanvraag

Fer Biesbroek is de praktijkmanager en behandelend arts van Orthocenter Voorschoten. Fer is afkomstig uit Ecuador waar zij haar tandartsopleiding succesvol heeft afgerond. Na haar opleiding heeft ze haar universitaire orthodontie diploma in Spanje behaald. Fer heeft ruime ervaring met het behandelen van patiënten van alle leeftijden en heeft een brede kennis van orthodontie. In Ecuador en Spanje heeft Fer bij verschillende tandartspraktijken gewerkt.

Tandarts voor orthodontie Wijnand Viljoen Papendrecht - Orthocenter.nl

Wijnand Viljoen

Tandarts voor Orthodontie

MSc Orthodontics

BIG-nummer: 29058177802

Wijnand Viljoen is ‘tandarts voor orthodontie’. Hij is MSc Orthodontics, aangezien hij zijn orthodontieopleiding in Zuid-Afrika heeft gevolgd en succesvol heeft afgerond. Hij is onder meer lid van de Vereniging Tandartsen voor Orthodontie (VTvO).

Na het succesvol afronden van zijn tandartsopleiding aan de Universiteit van Pretoria (Zuid Afrika) heeft Wijnand een universitaire opleiding gevolgd in de orthodontie.

Vragen die je misschien al hebt

Heb jij te horen gekregen dat een beugelbehandeling voor jou wel van toegevoegde waarde kan zijn? Logisch dat er dan verschillende vragen bij je opkomen. Dat is alleen maar goed. Dit betekent namelijk dat je er mee bezig bent en straks een weloverwogen keuze kunt maken. Voor vragen kun je dan ook altijd bij ons terecht. Er is veel mogelijk op het gebied van beugels en wij vertellen je er graag alles over. Welke beugel is nou het meest geschikt is voor jou bijvoorbeeld? Misschien twijfel je nog wel of een beugelbehandeling noodzakelijk is? Of wil je meer weten over orthodontie bij kinderen of volwassenen? Ons team van Orthocenter Voorschoten beantwoordt graag al je vragen. Bekijk eerst onze veel gestelde vragen. Misschien dat je vraag daar al beantwoord wordt. Anders kan je de vraag altijd voorleggen aan iemand van ons team. We helpen je graag.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?