Orthocenter Utrecht Oudenoord | Beugelbehandeling voor jong & oud

Onze orthodontiepraktijk
Orthocenter Utrecht Oudenoord

Bij Orthocenter Utrecht Oudenoord ben je aan het juiste adres voor een professionele beugelbehandeling. Onze orthodontiepraktijk gevestigd in Oudenoord Utrecht is een toonaangevende praktijk. Met ruim 40 jaar ervaring hebben wij al vele mensen kunnen helpen aan een mooi en stralend gebit. Iets waarvan wij vinden dat dat voor iedereen toegankelijk moet zijn. Bij Orthocenter Utrecht Oudenoord zien wij dat, als specialist op het gebied van beugelbehandelingen, dan ook als iets heel belangrijks. Een mooi gebit geeft namelijk zelfvertrouwen én wat is nu mooier dan daar een bijdrage aan te kunnen leveren?

In onze prettige praktijk werken wij met de beste materialen en de nieuwste behandeltechnieken om iedereen van een goede beugelbehandeling te kunnen voorzien. Dit geldt voor jong én oud. Bij Orthocenter Utrecht Oudenoord bieden wij namelijk beugelbehandelingen aan voor kinderen en volwassenen. Een prachtige lach en meer zelfvertrouwen; daar gaan we voor en dat maakt verschil!

Strenge kwaliteitseisen: ISO-gecertificeerd
Orthocenter Utrecht Oudenoord is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Hierdoor voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen die gelden. Wij houden de kwaliteit continu op een hoog peil en beschikken over de kennis en kunde van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Dit is belangrijk en is de basis voor de deskundige en persoonlijke behandeling die je bij ons krijgt. Naast kwaliteit kan je bij onze praktijk in Utrecht Oudenoord rekenen op:

  • De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Wij maken gebruik van een mondscanner, waardoor happen niet meer nodig is
  • Geen wachtlijst

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Utrecht Oudenoord

Onze moderne orthodontiepraktijk in Utrecht Oudenoord is voorzien van nieuwe apparatuur en we maken gebruik van de nieuwste behandelmethodes. De behandelruimte en wachtkamer van onze praktijk zijn open, ruimtelijk en licht ingericht. We vinden het namelijk belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Ook je privacy is belangrijk voor ons. We houden hier uiteraard rekening mee.

Het team

Ons team in Oudenoord Utrecht bestaat uit een enthousiast team van assistentes en een orthodontist. Samen zorgen wij ervoor dat je een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgt. Uiteraard is het voor ons belangrijk dat jij met plezier naar onze orthodontiepraktijk komt. Ons vriendelijke personeel levert daar een grote bijdrage aan. Graag stellen we onze orthodontist en tevens praktijkmanager aan je voor en vertellen we je over haar studie- en werkachtergrond.

Orthodontist Mayury Kuramae Utrecht Oudenoord - Orthocenter.nl

Mayury Kuramae

Orthodontist

 

BIG-nummer: 79916160402

Lid van: NVvO, WFO, AAO, EOS

Dr. Mayury Kuramae is orthodontist en praktijkmanager van Orthocenter Utrecht Oudenoord. Een orthodontist onderscheidt zich van een gewone tandarts door zijn vergaande specialisatie. Mayury is ingeschreven in het specialistenregister voor Dento Maxillaire Orthopaedie (DMO).

Mayury heeft haar tandartsopleiding succesvol afgerond aan de Universidade Estadual Paulista. Daarna heeft zij orthodontie gestudeerd aan de UNICAMP – State University of Campinas (Brazilië), waar zij ook haar MSc en PhD heeft behaald. Mayury heeft jaren als orthodontist gewerkt in Brazilië. Daarnaast werkte zij bij diverse universiteiten als gast- en assistent-professor en als Doctor.

Vragen die je misschien al hebt

Twijfel je over het nemen van een beugel? Of wil je weten wat de mogelijkheden voor je kinderen zijn? Dit zijn zomaar een paar vragen die je kunt hebben als een beugelbehandeling in beeld komt. Uiteraard helpen wij je graag met je vragen op weg. Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Misschien staat je vraag er al tussen. Ontbreekt je vraag? Stel deze dan aan iemand van het team, die beantwoordt ze graag!

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?