Orthocenter Stede Broec | Orthodontie in Stede Broec

Onze orthodontiepraktijk
Orthocenter Stede Broec

Heb jij een beugelbehandeling nodig? Dan ben je bij Orthocenter Stede Broec aan het juiste adres. Orthocenter Stede Broec is gelegen tussen de twee dorpen Grootebroek en Bovenkarspel in. Ben je op zoek naar een orthodontiepraktijk in de buurt van Grootebroek, Bovenkarspel of één van de andere dorpen? Dan ben je bij Orthocenter Stede Broec aan het juiste adres. De praktijk bevindt zich eveneens op loopafstand van het NS station Bovenkarspel-Grootebroek en is dan ook makkelijk te bereiken. Een fijne praktijk waar wij werken met een leuk en deskundig team. Zij zullen jou met de beste materialen en de nieuwste behandeltechnieken voorzien van een beugelbehandeling op maat. Een beugelbehandeling waar je later nog de vruchten van plukt. Een stralende lach, dat is waar wij voor gaan!

Orthocenter Stede Broec: ISO gecertificeerd

Bij Orthocenter Stede Broec staat het leveren van kwaliteit voorop. Het gaat immers wel om jouw gebit. Wij zijn dan ook trots dat die kwaliteit wordt erkend. Orthocenter Stede Broec is namelijk  officieel ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit betekent dat wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die gelden binnen de orthodontie. In onze orthodontiepraktijk doen wij er dan ook alles aan om de kwaliteit continu op een hoog peil te houden en blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Met 40 jaar ervaring is jouw gebit bij Orthocenter Stede Broec dan ook in goede handen. Onze enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat je een deskundige en persoonlijke behandeling krijgt. Zo helpen wij iedereen aan een stralende lach en meer zelfvertrouwen. Waarom kiezen voor Orthocenter Stede Broec?

  • Centraal gelegen in Stede Broec
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Dicht bij diverse middelbare scholen
  • Op loopafstand van het NS station Bovenkarspel-Grootebroek

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Stede Broec

Onze moderne orthodontiepraktijk in Stede Broec is voorzien van nieuwe apparatuur en we maken gebruik van de nieuwste behandelmethodes. Dit is natuurlijk belangrijk, want zo kunnen we jou van een stralend gebit voorzien. De behandelruimte en wachtkamer zijn open, ruimtelijk en licht ingericht. Dit geeft je een fijn gevoel. Ons vriendelijke personeel doet daar nog een schepje bovenop. Zij doen er alles aan om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in onze praktijk.

Ons team in Orthocenter Stede Broec

Ons team van specialisten in Orthocenter Stede Broec bestaat uit een enthousiast team van assistentes en een tandarts voor orthodontie. Samen zorgen wij ervoor dat je een professionele en persoonlijke behandeling op maat krijgt. Voorop staat dat jij met plezier naar onze praktijk komt. Graag stellen we onze behandelend arts, tevens praktijkmanager, in Stede Broec aan je voor en vertellen we je over zijn studie- en werkachtergrond.

Tandarts voor orthodontie Theo Stoker Stede Broec - Hoorn - Orthocenter.nl

Theo Stoker

Tandarts voor orthodontie

 

BIG-nummer: 79024117302

Lid van: VTvO, NVOS, NHTV

Theo Stoker is tandarts voor orthodontie en is de behandelend arts van Orthocenter Stede Broec en Hoorn. 

Na het succesvol afronden van zijn tandartsopleiding aan de Universiteit van Amsterdam, werkte Theo als tandarts in een groepspraktijk in Purmerend. Vanaf 1995 is hij zich gaan richten op de orthodontie. Als tandarts voor orthodontie richt Theo zich al meer dan 20 jaar alleen nog op orthodontische behandelingen.

Vragen die je misschien al hebt

Bij Orthocenter Stede Broec kun je natuurlijk ook terecht voor al jouw vragen omtrent beugelbehandelingen. Het nemen van een beugel is namelijk geen alledaagse bezigheid en het is logisch dat je vragen hebt. Wij helpen je daar graag bij! Er is veel mogelijk op het gebied van beugels. We vertellen je daar graag alles over. Welke beugel is nou het meest geschikt bijvoorbeeld? Of twijfel je of een beugelbehandeling voor jou noodzakelijk is? Ons team van Orthocenter Stede Broec helpt je graag. Bekijk eerst onze veel gestelde vragen. Misschien dat je vraag daar al beantwoord wordt. Staat je vraag er niet tussen? Stel ze dan aan iemand van ons team.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?