Orthocenter Schagen | De orthodontiepraktijk in Schagen

Jouw orthodontiepraktijk
in Schagen

Bij Orthocenter Schagen helpen wij je graag aan een mooi gebit. Inmiddels hebben we bijna 40 jaar ervaring op het gebied van orthodontie, waardoor wij de juiste zorg kunnen bieden aan iedereen die nog niet tevreden is met zijn of haar gebit. Onze orthodontiepraktijk biedt beugelbehandelingen aan voor kinderen en volwassenen. In onze prettige orthodontiepraktijk werken wij uitsluitend met de beste materialen en de nieuwste behandeltechnieken.

In de orthodontiepraktijk van Schagen staat niet je gebit centraal, máár vooral jij. Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat je een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgt. Onze medewerkers luisteren naar je wensen en bekijken samen met jou hoe we tot het gewenste resultaat kunnen komen. Op deze manier proberen we iedereen te helpen aan een stralende lach en meer zelfvertrouwen. Dat is wat verschil maakt. Wij zien je graag binnenkort in onze orthodontiepraktijk in Schagen!

Deskundig en ISO gecertificeerd
Orthocenter Schagen heeft een ISO 9001:2015 certificering. Onze orthodontiepraktijk voldoet aan de strenge kwaliteitseisen. Onze beugelbehandeling methodes voldoen aan internationale normen en daarnaast hechten we veel waarde aan continue verbetering binnen onze orthodontiepraktijk. Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit op peil te houden. Daarom beschikken onze specialisten in de praktijk altijd over de kennis en kunde van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Naast onze deskundigheid op het gebied van orthodontie kan je bij ons ook rekenen op onder andere:

  • Geen wachtlijst
  • Fijne en moderne orthodontiepraktijk
  • 4 dagen per week geopend

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
onze orthodontiepraktijk in Schagen

Orthocenter Schagen is een moderne praktijk en voorzien van nieuwe apparatuur. In onze praktijk passen we de nieuwste methodes toe op het gebied van beugelbehandelingen. De behandelruimte en wachtkamer zijn open, ruimtelijk en licht ingericht. Het team van Orthocenter vindt het belangrijk dat jij je prettig voelt in onze orthodontiepraktijk. Daarnaast houden we ook rekening met je privacy. Onze orthodontiepraktijk is verder goed bereikbaar en je auto of fiets kun je gemakkelijk parkeren.

Ons team

Natuurlijk wil je weten door wie jij straks behandeld gaat worden. Daarom vind je hier alvast een introductie van ons team dat werkzaam is in Orthocenter Schagen. Ons team bestaat uit enthousiaste assistentes en een tandarts voor orthodontie. In onze orthodontiepraktijk zorgen wij er samen voor dat je een professionele en deskundige behandeling krijgt. Daarbij staat voorop dat jij met plezier naar onze orthodontiepraktijk in Schagen komt. We zullen er als team alles aan doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Behandelaar orthodontiepraktijk Schagen

Graag stellen we onze tandarts voor orthodontie, en tevens praktijkmanager, aan je voor en vertellen we je over haar studie- en werkachtergrond.

Elena Rodriguez

Tandarts voor orthodontie

 

BIG-nummer: 39919569002

Elena Rodriguez is tandarts voor orthodontie en is praktijkmanager van Orthocenter Schagen.

Nadat Elena haar tandartsopleiding succesvol afrondde aan de Alfonso Decimo Universiteit in Madrid verhuisde zij naar Nederland. Hier heeft zij bij diverse tandartspraktijken gewerkt. Elena rondt momenteel haar masterstudie orthodontie af aan de Universiteit van Oviedo in Spanje.

Vragen die je misschien al hebt

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt waar je antwoord op wilt voordat je besluit een beugel te nemen. Bijvoorbeeld over de kosten, vergoedingen en waar je nog meer rekening mee moet houden. Ook als je al bij ons in behandeling bent kun je vragen hebben over wat je kunt eten en hoe om te gaan met mogelijke pijnklachten. Wij beantwoorden de meest voorkomende vragen hieronder.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?