Orthocenter Santpoort Zuid | Orthodontist in Santpoort

Orthodontie in
Santpoort Zuid

Op zoek naar een goede orthodontiepraktijk in Santpoort Zuid? Dan ben je bij Orthocenter aan het juiste adres. In onze moderne praktijk helpen we je graag aan een mooi gebit. Op basis van onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke beugelbehandeling het beste bij jou past. Iedereen die nog niet tevreden is met zijn of haar gebit heten wij van harte welkom in onze orthodontiepraktijk. In onze praktijk wordt gewerkt met hoogwaardige materialen in combinatie met moderne behandelmethodes en een goed opgeleid team, zo komen we tot de beste resultaten.

Bij Orthocenter Santpoort Zuid sta jij als persoon centraal. Onze beugelbehandeling laten we aansluiten op je wensen en behoeften. In een persoonlijk gesprek bespreek je samen met de orthodontist welke behandeling tot het gewenste resultaat zal leiden. Door middel van een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling proberen we je te voorzien van een stralende lach en meer zelfvertrouwen. En dat maakt verschil! Daarom heten we ook jou van harte welkom bij Orthocenter Santpoort Zuid.

Onze orthodontiepraktijk van Santpoort Zuid
Onze praktijk is modern. De behandelruimte en wachtkamer is open, ruimtelijk en licht ingericht. Het is voor ons belangrijk dat jij je prettig voelt in onze praktijk. Natuurlijk houden we rekening met je privacy. Naast een moderne inrichting maken we ook gebruik van de nieuwste apparatuur, waarmee we de laatste methodes op het gebied van beugelbehandelingen kunnen uitvoeren. Je vindt onze praktijk op steenworp afstand van het NS-station Santpoort Zuid.

Onze voordelen

  • De praktijk ligt op loopafstand van het NS-station Santpoort Zuid
  • Geen wachtlijst
  • Fijne en moderne orthodontiepraktijk

Deskundige orthodontiepraktijk met ISO certificering
De praktijk voor orthodontie in Santpoort Zuid is voorzien van een ISO 9001:2015 certificering en voldoet daarmee aan alle strenge kwaliteitseisen. Ook vinden we continue verbetering in onze orthodontiepraktijk belangrijk. Ons team beschikt daarom altijd over de laatste kennis en kunde van de ontwikkelingen binnen de orthodontie.

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
onze orthodontiepraktijk

Onze praktijk in Santpoort Zuid is modern, ruimtelijk en licht ingericht. Het is voor ons belangrijk dat jij je prettig voelt in onze praktijk. Natuurlijk houden we rekening met je privacy. Naast een moderne inrichting maken we ook gebruik van de nieuwste apparatuur, waarmee we de laatste methodes op het gebied van beugelbehandelingen kunnen uitvoeren. Je vindt onze praktijk op steenworp afstand van het NS-station Santpoort Zuid.

Ons team

Ben je nieuwsgierig geworden naar wie je beugelbehandeling gaat uitvoeren? Ons team bestaat uit enthousiaste assistentes en een orthodontist. Samen zorgen zij ervoor dat jij in onze praktijk een professionele en deskundige beugelbehandeling krijgt. We zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn in onze orthodontiepraktijk.

Graag stellen we onze orthodontist, tevens praktijkmanager aan je voor. Hieronder vertellen we graag meer over haar studie- en werkachtergrond in de orthodontie.

Orthodontist Roxanna Ramnarine Kingland Haarlem IJmuiden Santpoort Zuid - Orthocenter.nl

Roxanna Ramnarine

Orthodontist

 

BIG-nummer: 89062529302

Lid van: NVvO, SEDO

Roxanna Ramnarine is orthodontist en is praktijkmanager bij Orthocenter Santpoort Zuid. Een orthodontist onderscheidt zich van een gewone tandarts door haar vergaande specialisatie. Roxanna is ingeschreven in het specialistenregister voor Dento Maxiliaire Orthopedie (DMO).

Na het succesvol afronden van haar tandartsopleiding aan de Universiteit de Los Andes in Venezuela begon Roxanna met de opleiding tot orthodontist aan de Universitat Internacional de Catalunya in Spanje. In 2002 rondde ze deze opleiding succesvol af. Roxanna werkt sinds 2004 fulltime bij Orthocenter.

Naast behandelingen met vaste,- onzichtbare- en uitneembare beugels biedt Roxanna ook een behandeling met het Benefit System®.

Vragen die je misschien al hebt

Het nemen van een beugel is niet alledaags en daarom moet je daar goed over nadenken. Je hebt keuze uit diverse beugels, waaronder een onzichtbare beugel. Maar de vraag is natuurlijk welke het meest geschikt is voor jou. Of misschien twijfel je of een beugelbehandeling wel noodzakelijk is? Of wil je meer weten over orthodontie bij kinderen of volwassenen? Kortom: wij kunnen ons voorstellen dat je al een aantal vragen voor ons hebt. Het team van Orthocenter Santpoort Zuid beantwoord deze vragen graag. Bekijk onze veelgestelde vragen of stel je vraag aan iemand van het team als je vraag er niet tussen staat.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?