Orthocenter Oostplein | Orthodontist in Rotterdam

De praktijk voor orthodontie
in Rotterdam bij Oostplein

Op zoek naar een goede orthodontiepraktijk in de buurt van Rotterdam Centrum of Kralingen Crooswijk? Dan ben je bij Orthocenter Oostplein aan het juiste adres. In onze moderne praktijk helpen we ook jou graag aan een mooi gebit. Op basis van onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke beugelbehandeling het meest geschikt is voor jou. Ben jij nog niet tevreden met je gebit? Dan heten we je van harte welkom in onze orthodontiepraktijk. Wij werken in onze praktijk uitsluitend met hoogwaardige materialen in combinatie met moderne behandelmethodes en een goed opgeleid team, zo komen wij tot de beste resultaten.

Bij Orthocenter Oostplein in Rotterdam sta jij als persoon centraal. We laten onze beugelbehandeling aansluiten op jouw wensen en behoeften. Samen met onze orthodontist bespreek je welke behandeling tot het gewenste resultaat zal leiden. Door een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling proberen we je een stralende lach en meer zelfvertrouwen te geven. Dat maakt het verschil! Je bent van harte welkom bij Orthocenter Oostplein in Rotterdam.

Orthodontiepraktijk met ISO certificering
De praktijk van Orthocenter Oostplein is voorzien van een ISO 9001:2015 certificering en voldoet daarmee aan alle strenge kwaliteitseisen. We zijn continue bezig met verbetering aan onze orthodontiepraktijk. Zo beschikt het team altijd over kennis en kunde van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Niet alleen deskundigheid hebben we hoog in het vaandel staan, je kunt bij ons ook rekenen op:

  • Geen wachtlijst
  • Praktijk op loopafstand van metrostation Oostplein
  • Gemakkelijk te bereiken per fiets of te voet

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Oostplein

De praktijk bij Oostplein is modern ingericht met een open en ruimtelijke behandelruimte en wachtkamer. Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt in onze praktijk. Daarbij houden we natuurlijk ook rekening met je privacy. Niet alleen de inrichting is modern. We maken ook gebruik van de nieuwste apparatuur, waarmee we de laatste methodes op het gebied van beugelbehandelingen kunnen uitvoeren. Onze praktijk vind je op steenworp afstand van het metrostation Oostplein.

Ons team bij Orthocenter Oostplein

Ben je nieuwsgierig naar Orthocenter Oostplein? En vraag je je af wie straks je beugelbehandeling gaat uitvoeren? Het team bestaat uit enthousiaste assistentes en een orthodontist. Zij zorgen er samen voor dat jij in onze praktijk een professionele en deskundige beugelbehandeling krijgt. Samen zullen ze er alles aan doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We stellen je graag voor aan ons behandelend arts, die ook praktijkmanager is. We vertellen je graag meer over haar studie- en werkachtergrond in de orthodontie.

Orthodontist Eleni Panou Rotterdam Oostplein - Orthocenter.nl

Eleni Panou

Orthodontist

 

BIG-nummer: 79917969502

Lid van: NVvO

Eleni Panou is orthodontist en is praktijkmanager van Orthocenter Rotterdam Oostplein. Een orthodontist onderscheidt zich van een gewone tandarts door haar vergaande specialisatie. Eleni is ingeschreven in het specialistenregister voor Dento Maxiliaire Orthopaedie (DMO).

Na het succesvol afronden van haar tandartsopleiding in 2006 aan de Universiteit van Athene is Eleni zich via een masterstudie in Istanbul gaan specialiseren in de orthodontie. Deze opleiding heeft zij in 2011 behaald. Vanaf 2012 werkte Eleni als orthodontist in Edinburgh.

Vragen die je misschien al hebt

Een beugelbehandeling is iets waar je goed over na moet denken. Het is een ingrijpende behandeling en je hebt ook nog eens keuze uit diverse beugels, zoals een onzichtbare beugel. Daarbij is natuurlijk ook de vraag welke het meest geschikt is voor jou. Twijfel je nog over een beugelbehandeling? Of wil je meer weten over orthodontie bij kinderen of volwassenen? Wij kunnen ons voorstellen dat je al een aantal vragen voor ons hebt. Het team van Orthocenter Oostplein beantwoord al je vragen graag. Bekijk alvast onze meest gestelde vragen of stel je vraag aan het team als deze er niet tussen staat.

Eerste hulp bij beugelongemakken

Wanneer er iets mis is met een beugel, is het raadzaam tijdens openingstijden contact op te nemen met de praktijk. De receptioniste maakt dan een afspraak om de klacht te verhelpen. Krijgt u ’s avonds, in het weekend of op vakantie problemen, kijk dan eerst of u het probleem kunt verhelpen via onze Ortho EHBO.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?