Orthodontie in Rijswijk | Orthocenter Rijswijk

Onze praktijk voor orthodontie
in Rijswijk

Een mooie lach om trots op te zijn; dat willen we toch allemaal? Bij Orthocenter Rijswijk helpen wij je hier graag aan. Met ruim 40 jaar ervaring in de orthodontie hebben wij al veel mensen geholpen met de juiste zorg. Of jij nu jong bent of oud, iedereen is welkom bij onze praktijk. Een mooi en stralend gebit, dat is waar we samen voor gaan. Dit doen wij in onze prettige praktijk met de beste materialen en de nieuwste behandeltechnieken.

Bij Orthocenter Rijswijk is je gebit natuurlijk heel belangrijk, maar jijzelf natuurlijk nog meer. Jij staat centraal en je wensen zijn voor ons heel belangrijk. Bij ons kun je daarom rekenen op een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling. Onze betrokken medewerkers luisteren aandachtig naar je wensen en bekijken samen met jou hoe wij samen het gewenste resultaat kunnen behalen. Een prachtige lach die straalt van het zelfvertrouwen; daar gaan we voor!

Onze voordelen

  • Gratis parkeren
  • Geen wachtlijst
  • Fijne en moderne orthodontiepraktijk

ISO gecertificeerd: kwaliteit is wat telt
Onze praktijk voor orthodontie in Rijswijk heeft een ISO 9001:2015 certificering. Dit houdt in dat onze orthodontiepraktijk voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die gelden. Kwaliteit, daar hechten wij veel waarde aan én dat zie je terug in onze praktijk. We streven namelijk continue naar verbetering binnen onze orthodontiepraktijk om onze behandelingen nóg beter te maken. Daarom beschikt ons team altijd over de kennis en kunde van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie.

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Rijswijk

Als je te horen hebt gekregen dat een beugelbehandeling voor jou misschien wel van toepassing is, dan wil je wel weten waar je straks je behandeling krijgt. Onze moderne orthodontiepraktijk is voorzien van de nieuwste apparatuur en de behandelruimte en wachtkamer zijn open, ruimtelijk en licht ingericht. Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt in onze praktijk en hier met een fijn gevoel komt. Ben je benieuwd geworden naar de praktijk in Rijswijk? Bekijk dan hier alvast een selectie foto’s. Dat geeft je meteen een goede indruk van wat je kunt verwachten.

Het team van Orthocenter Rijswijk

Ons team in Rijswijk bestaat uit enthousiaste assistentes en een tandarts voor orthodontie. Samen zorgen wij ervoor dat je een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgt. Voorop staat dat jij met plezier naar onze praktijk komt. Graag stellen we onze tandarts voor orthodontie en tevens praktijkmanager aan je voor en vertellen we je over haar studie- en werkachtergrond.

Tandarts voor orthodontie Ana Cambra Delft Rijswijk - Orthocenter.nl

Ana Cambra

Tandarts voor orthodontie

MSc Ortodoncia

 

BIG-nummer: 49921059102

Lid van: VTvO

Ana Cambra is ‘tandarts voor orthodontie’. Zij is MSc Ortodoncia*, aangezien zij haar orthodontieopleiding in Spanje heeft gevolgd en succesvol heeft afgerond. Ana is praktijkmanager van Orthocenter Rijswijk. 

Na het succesvol afronden van haar tandartsopleiding is Ana direct begonnen aan haar specialisatie Orthodontie. Deze opleiding heeft zij in 2014 behaald. Tijdens haar specialisatie heeft Ana zes jaar als tandarts bij verschillende tandartsenpraktijken in Spanje gewerkt. Na het afronden van haar specialistenopleiding in Orthodontie heeft zij twee jaar als orthodontist bij verschillende praktijken in Spanje gewerkt.

* De Europese Commissie heeft een curriculum vastgesteld om na het behalen van de orthodontieopleiding te voldoen aan de titelvoering “orthodontist”. Spanje kent geen apart register voor orthodontisten, ook al voldoet de universitaire opleiding aan dezelfde Europese eisen. Daarom erkent Nederland de Spaanse titel niet en gebruikt zij de titel MSc Ortodoncia.

Vragen die je misschien al hebt

Het nemen van een beugel kan de nodige vragen met zich meebrengen. Er zijn bijvoorbeeld diverse soorten beugels, welke past nou het beste bij jou? Heb je nog enige twijfels of een beugelbehandeling noodzakelijk is voor jou? Of wil je meer weten over orthodontie bij kinderen of volwassenen? Dan kun je met deze vragen natuurlijk bij ons terecht. Bekijk allereerst onze veelgestelde vragen hier. Staat je vraag er niet bij? Stel deze dan aan iemand van het team Rijswijk.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?