Orthocenter Purmerend | Orthodontie in Purmerend

Onze orthodontiepraktijk
in Purmerend

Bij Orthocenter Purmerend ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een goede beugeltandarts in Purmerend. Met 40 jaar ervaring weten wij als geen ander welke beugelbehandeling het beste bij jou past. Een mooi en stralend gebit, dat is waar wij voor gaan. In onze fijne orthodontiepraktijk in Purmerend krijg je een persoonlijke en deskundige behandeling. Dit doen wij met de nieuwste behandelmethodes, hoogwaardige materialen en een team waar wij trots op zijn!

In onze orthodontiepraktijk in Purmerend staan jouw wensen centraal. De meeste mensen gaan naar de orthodontist omdat ze een gebit met rechte tanden mooier vinden, maar je krijgt zoveel meer. Wat dacht je van een mooie lach en meer zelfvertrouwen bijvoorbeeld. Vertel onze beugeltandarts jouw wensen en samen bepalen we welke beugelbehandeling daar het beste bij past. Een behandeling helemaal gericht op jouw specifieke wensen; dat is het fijnst. We heten je van harte welkom bij Orthocenter Purmerend.

Orthocenter Purmerend is ISO gecertificeerd

Kwaliteit vinden wij bij Orthocenter Purmerend heel belangrijk. Het gaat immers om jouw gebit. Wij zijn dan ook trots dat Orthocenter Purmerend officieel ISO 9001:2015 gecertificeerd is. Dit betekent dat onze orthodontiepraktijk in Purmerend voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die gelden binnen de tak van orthodontie. Bij Orthocenter streven we altijd naar beter. We doen er alles aan om de kwaliteit in onze orthodontiepraktijk zo hoog mogelijk te houden. Ons team beschikt over de kennis en kunde met betrekking tot de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling; daar kun je op rekenen bij Orthocenter. In onze orthodontiepraktijk heb je nog andere voordelen:

  • Geen wachtlijst
  • De praktijk ligt op loopafstand van trein- en busstation Purmerend

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Neem alvast een kijkje
in Orthocenter Purmerend

Onze praktijk voor orthodontie is voorzien van de meest geavanceerde apparatuur en we maken gebruik van de nieuwste behandelmethodes. Dit is natuurlijk belangrijk om de stand van het gebit zo goed mogelijk te corrigeren en jou een goede behandeling te geven. De praktijk heeft een open en ruimtelijke behandelruimte en wachtkamer. Daarnaast kun je bij jouw bezoek rekenen op vriendelijk personeel dat er alles aan doet jouw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Wij willen namelijk dat jij je prettig voelt in onze orthodontiepraktijk in Purmerend.

Het team van Orthocenter Purmerend

Ben je nieuwsgierig geworden naar het team van Orthocenter Purmerend? Zij gaan zich straks over jou ontfermen dus wij stellen ze graag even aan je voor. Het team in de orthodontiepraktijk in Purmerend bestaat uit enthousiaste assistentes en een orthodontist. Zij zullen straks de beugelbehandeling uitvoeren. Samen zorgen zij ervoor dat jij een professionele en deskundige beugelbehandeling krijgt waar je later nog veel profijt van hebt. Een mooi en stralend gebit, daar gaan we voor!

We stellen graag alvast onze orthodontist, die ook onze praktijkmanager is, aan je voor. Hieronder lees je meer over zijn studie- en werkachtergrond in de orthodontie.

Orthodontist Ilias Mystakidis Purmerend - Orthocenter.nl

Ilias Mystakidis

Orthodontist 

 

BIG-nummer: 79920762502

Lid van: NVvO

Ilias Mystakidis is orthodontist en is praktijkmanager van Orthocenter Purmerend. Een orthodontist onderscheidt zich van een gewone tandarts door zijn vergaande specialisatie. Ilias is ingeschreven in het specialistenregister voor Dento Maxillaire Orthopaedie (DMO).

Na het succesvol afronden van zijn tandartsopleiding is Ilias begonnen aan zijn Master Dental Biomaterials. In 2011 heeft hij zijn opleiding succesvol afgerond. In 2012 begon Ilias aan zijn Master Orthodontie welke hij in 2016 heeft afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij als tandarts bij verschillende tandartspraktijken in Griekenland gewerkt waarbij hij zich vooral richtte op orthodontische behandelingen.

Vragen die je misschien al hebt

Een beugel nemen doe je niet zomaar. Logisch dat er dan verschillende vragen bij je opkomen. Wij vinden dat hartstikke goed, want dat betekent dat je er mee bezig bent en straks een weloverwogen keuze kunt maken. Met vragen kun je dan ook altijd bij ons terecht. Er is veel mogelijk op het gebied van beugels, zo ook een onzichtbare beugel. Welke is nou het meest geschikt voor jou? Twijfel je of een beugelbehandeling nodig is? Of wil je meer weten over orthodontie bij kinderen of volwassenen? Ons team van Orthocenter Purmerend beantwoordt graag al je vragen. Bekijk eerst onze veel gestelde vragen. Misschien dat je vraag daar al beantwoord wordt. Anders kun je je vraag altijd voorleggen aan iemand van ons team.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?