Orthodontie in Papendrecht | Orthocenter Papendrecht

Onze orthodontiepraktijk
in Papendrecht

Bij Orthocenter Papendrecht ben je aan het juiste adres voor deskundige beugelbehandelingen. Met bijna 40 jaar ervaring helpen wij je graag aan een mooi gebit. Veel mensen hebben wij al mogen helpen met de juiste zorg. Het eindresultaat? Een mooi en stralend gebit. In onze prettige praktijk werken wij met de beste materialen, vriendelijk personeel en de nieuwste behandeltechnieken om zo iedereen van een goede behandeling te kunnen voorzien. Dit geldt voor jong én oud. Bij Orthocenter Papendrecht bieden wij namelijk beugelbehandelingen aan voor kinderen en volwassenen. Je kan dus altijd bij ons terecht. Ons doel is namelijk om voor iedereen een stralende lach te verwezenlijken.

Bij Orthocenter Papendrecht is je gebit natuurlijk heel belangrijk, maar ook jij staat centraal. Bij ons kan je daarom rekenen op een professionele, deskundige en bovenal persoonlijke behandeling. Onze professionele medewerkers luisteren naar je wensen en bekijken samen hoe wij dat gewenste resultaat kunnen bereiken. Een prachtige lach en meer zelfvertrouwen, daar gaan we voor.

ISO gecertificeerd: kwaliteit staat hoog in het vaandel
Onze orthodontiepraktijk in Papendrecht heeft een ISO 9001:2015 certificering. Dit houdt in dat onze orthodontiepraktijk voldoet aan de strenge kwaliteitseisen. Hier hechten wij veel waarde aan en dat zie je terug in onze praktijk. We streven namelijk continue naar verbetering binnen onze orthodontiepraktijk. Daarom beschikken het team in de praktijk over de kennis en kunde van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Allemaal zodat jij een goede behandeling krijgt waar je later nog veel profijt van kunt hebben. Niet alleen kun je rekenen op deskundigheid op het gebied van orthodontie, maar ook op:

  • Geen wachtlijst
  • Fijne en moderne orthodontiepraktijk
  • Ruime parkeergelegenheid

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Papendrecht

Onze moderne orthodontiepraktijk is voorzien van nieuwe apparatuur en we maken gebruik van de nieuwste behandelmethodes. Zo kunnen wij garanderen dat jij een deskundige behandeling krijgt. Bij Orthocenter Papendrecht stap je met een fijn gevoel naar binnen. De praktijk, behandelruimte en wachtkamer zijn open, ruimtelijk en licht ingericht. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je prettig voelt in onze praktijk.  Ben je benieuwd geworden naar onze praktijk? Bekijk dan hier alvast een selectie foto’s, dan krijg je meteen een indruk van wat je kunt verwachten.

Het team bij Orthocenter Papendrecht

Ons team bestaat uit een enthousiast team van assistentes en een orthodontist. Samen zorgen wij ervoor dat je een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgt. Voorop staat dat jij met plezier naar onze praktijk komt. Graag stellen we onze orthodontist en praktijkmanager aan je voor en vertellen we je over haar studie- en werkachtergrond.

Alexandra Pastuh Papendrecht - Orthocenter.nl

Alexandra Pastuh

Orthodontist

BIG-nummer: 29923240002

Alexandra Pastuh is orthodontist en praktijkmanager van Orthocenter Papendrecht. Een orthodontist onderscheidt zich van een gewone tandarts door haar vergaande specialisatie. Alexandra is ingeschreven in het specialistenregister voor Dento Maxiliaire Orthopaedie (DMO).

Na het succesvol afronden van haar tandartsopleiding heeft zij haar master in orthodontie gevolgd aan de Victor Babes University in Roemenië. Zij heeft ruime ervaring met het behandelen van patiënten van alle leeftijden en heeft brede kennis van orthodontie.

Vragen die je misschien al hebt

Het nemen van een beugel brengt mogelijk de nodige vragen met zich mee. Er zijn bijvoorbeeld verschillende soorten beugels, welke is geschikt voor jou? Heb je nog twijfels of een beugelbehandeling noodzakelijk is? Of wil je meer weten over orthodontie bij kinderen of volwassenen? Onze medewerkers beantwoorden deze graag. Bekijk allereerst onze veelgestelde vragen hier. Staat je vraag er niet bij? Stel deze dan aan iemand van het team van Orthocenter Papendrecht.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?