Orthocenter Noordwijk | De orthodontiepraktijk in Noordwijk

Onze orthodontiepraktijk
in Noordwijk

Bij Orthocenter Noordwijk kun je terecht voor beugelbehandelingen die jou helpen aan een mooi gebit en een stralende lach. Wij voorzien mensen al meer dan 40 jaar met veel plezier van kwalitatieve zorg. Met onze ervaring op het gebied van orthodontie kunnen wij iedereen helpen die nog niet helemaal tevreden is met zijn of haar gebit. Dit geldt voor jong tot oud; onze orthodontistenpraktijk is namelijk gespecialiseerd in orthodontie voor zowel volwassenen als kinderen. In onze prettige praktijk werken wij met de beste materialen en de nieuwste behandeltechnieken en vriendelijk personeel.

Bij Orthocenter Noordwijk staat niet alleen je gebit centraal, máár vooral jij. Jij vertelt onze medewerkers wat je wensen zijn en samen gaan we aan de slag om dit te realiseren. Dit doen we met een persoonlijk behandelplan waarbij jij een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgt. Eéntje waar je veel profijt van zal hebben. Zo helpen wij iedereen aan een stralende lach en meer zelfvertrouwen. Heb jij te horen gekregen dat je misschien wel een beugel moet of twijfel je zelf? Neem contact met ons op óf kom langs. Wij zien je graag binnenkort in onze praktijk in Noordwijk!

ISO gecertificeerd en deskundige specialisten
Orthocenter Noordwijk is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit betekent dat wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen. Onze behandelmethoden voldoen aan internationale normen en we hechten veel waarde aan continue verbetering binnen onze praktijk. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze specialisten beschikken daarom altijd over de kennis en kunde van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Naast onze deskundigheid kun je bij ons rekenen op onder andere:

  • Geen wachtlijst
  • Fijne en moderne orthodontiepraktijk
  • De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Op 28 april en 28 juli is de praktijk gesloten. 

Een indruk van
Orthocenter Noordwijk

Orthocenter Noordwijk is een moderne orthodontiepraktijk, voorzien van nieuwste apparatuur. Die hebben wij nodig in onze praktijk omdat wij uitsluitend gebruik maken van de nieuwste behandelmethodes. De behandelruimte en wachtkamerzijn open, ruimtelijk en licht ingericht. Bekijk de selectie foto’s en je krijgt gelijk een impressie van onze orthodontiepraktijk. De sfeer in onze praktijk is belangrijk voor ons. Wij willen namelijk dat iedereen zich prettig voelt in onze praktijk. Onze praktijk is daarnaast goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Het team van Orthocenter Noordwijk

Ons team bestaat uit een enthousiast team van assistentes en een behandelend arts. Samen zorgen wij ervoor dat je een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgt. Voorop staat dat jij met plezier naar onze praktijk komt. Graag stellen we onze behandelend arts aan je voor en vertellen we je over zijn  studie- en werkachtergrond.

Tandarts voor orthodontie Felix Anglada Noordwijk - Orthocenter.nl

Felix Anglada

Tandarts voor orthodontie

 

BIG-nummer: 39921003702

Felix Anglada is ‘tandarts voor orthodontie’ en de praktijkmanager van Orthocenter Noordwijk. Hij heeft de opleiding Tandheelkunde aan de Alfonso X el Sabio Universiteit in Madrid gevolgd en aansluitend zijn universitaire orthodontie diploma behaald. Felix heeft bij verschillende tandartspraktijken in Nederland gewerkt en heeft zich via een masterstudie ook gespecialiseerd in Invisalign.

Vragen die je misschien al hebt

Natuurlijk is het nemen van een beugel niet een alledaagse bezigheid. De kans is groot dat er verschillende vragen in je opkomen. Er zijn bijvoorbeeld verschillende soorten beugels. Twijfel je misschien of het nemen van een beugel noodzakelijk is? Of wil je weten wat de mogelijkheden voor orthodontie bij volwassenen of -kinderen zijn? Wij beantwoorden deze vragen natuurlijk graag! Bekijk onze veelgestelde vragen hier. Staat je vraag er niet bij? Stel deze dan aan ons team.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?