Orthocenter Nieuw Vennep | Orthodontiepraktijk in Nieuw Vennep

De praktijk voor orthodontie
in Nieuw-Vennep

Ben je op zoek naar een orthodontiepraktijk in Nieuw-Vennep? Dan ben je bij Orthocenter aan het juiste adres. Wij helpen je graag aan een stralend gebit. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke beugelbehandeling het beste bij jou past. Iedereen die nog niet tevreden is met zijn of haar gebit heten wij van harte welkom in onze praktijk. We werken met hoogwaardige materialen in combinatie met moderne behandelmethodes, om tot de beste resultaten te komen.

In onze orthodontiepraktijk in Nieuw-Vennep sta jij als persoon centraal. De beugelbehandeling sluiten we aan op je wensen en behoeften. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt besproken welke behandeling tot het gewenste resultaat zal leiden. Op basis van een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling proberen we iedereen te voorzien van een stralende lach en meer zelfvertrouwen. En dat maakt verschil! Daarom heten we je graag welkom bij Orthocenter Nieuw-Vennep.

Onze voordelen

  • Geen wachtlijst
  • Gratis parkeren
  • Fijne en moderne orthodontiepraktijk
  • Goed bereikbaar in het centrum van Nieuw-Vennep

Deskundige orthodontiepraktijk met ISO certificering
Onze praktijk is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit houdt in dat we voldoen aan alle strenge kwaliteitseisen. Daarnaast werken we continue aan verbetering in onze orthodontiepraktijk. Kwaliteit vinden we belangrijk en daarom beschikt het team altijd over de kennis en kunde van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie.

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van onze
orthodontiepraktijk in Nieuw-Vennep

Bij Orthocenter Nieuw-Vennep werken we met de modernste apparatuur. De behandelruimte en wachtkamer zijn open, ruimtelijk en licht ingericht. Natuurlijk houden we daarbij ook rekening met je privacy. Het is voor ons belangrijk dat jij je prettig voelt bij ons in de praktijk. Orthocenter Nieuw-Vennep is gelegen in het centrum, waardoor we goed bereikbaar zijn en kun je gemakkelijk parkeren voor de deur.

Het team bij Orthocenter Nieuw-Vennep

Nieuwsgierig wie jou straks gaat behandelen? Ons team bestaat uit enthousiaste assistentes en een tandarts voor orthodontie. Zij zorgen ervoor dat jij in onze praktijk een professionele en deskundige beugelbehandeling krijgt. Daarbij vinden we het belangrijk dat je met plezier naar onze praktijk komt. Daarom zullen we er alles aan doen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Graag stellen we onze tandarts voor orthodontie, die ook praktijkmanager is, aan je voor. Hieronder vertellen we graag meer over haar studie- en werkachtergrond in de orthodontie.

Rita Raposo

Tandarts voor orthodontie

BIG-nummer: 39927451602

Rita Raposo is tandarts voor orthodontie en de praktijkmanager van Orthocenter Nieuw-Vennep.

Nadat Rita haar tandartsopleiding succesvol afrondde aan de Universiteit van Lissabon heeft zij zich via een masterstudie aan het Universitair instituut voor Gezondheidswetenschappen gespecialiseerd in de orthodontie. Op dit moment is zij bezig met de studie PhD. In Portugal heeft zij als tandarts (voor orthodontie) bij verschillende tandartspraktijken gewerkt. Naast behandelingen met vaste, onzichtbare en uitneembare beugels is Rita ook gecertificeerd Invisalign® specialist.

Vragen die je misschien al hebt

Het nemen van een beugel is een niet alledaagse bezigheid en heb je misschien veel vragen. Zo heb je diverse soorten beugels, waarbij een onzichtbare beugel ook tot de mogelijkheden behoort. Of misschien twijfel je of een beugelbehandeling wel noodzakelijk is voor jou? Of wil je meer weten over orthodontie bij kinderen of volwassenen? Kortom: wij kunnen ons voorstellen dat je al een aantal vragen vooraf hebt. Ons team van Orthocenter Nieuw-Vennep beantwoordt deze vragen graag. Bekijk onze veelgestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Stel deze vraag dan aan iemand van ons team.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?