Orthocenter Middelburg | De orthodontiepraktijk in Middelburg

Onze orthodontiepraktijk
in Middelburg

Op zoek naar een orthodontiepraktijk in Middelburg? Dan ben je bij Orthocenter aan het juiste adres. Wij helpen we zowel kinderen als volwassenen aan een mooi gebit. Orthocenter heeft jarenlange ervaring en weet daarom precies welke beugelbehandeling het beste bij jou past. In onze orthodontiepraktijk kan iedereen terecht die nog niet tevreden is over zijn of haar gebit. Onze beugelbehandelingen worden uitgevoerd met de beste materialen en moderne behandeltechnieken.

Bij Orthocenter Middelburg vinden we het belangrijk om jou als persoon centraal te zeten. Samen met jou zorgen we ervoor om tot het gewenste resultaat te komen. Met een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling proberen we iedereen te voorzien van een prachtige lach en meer zelfvertrouwen. En dat maakt verschil. Wij heten je van harte welkom in onze orthodontiepraktijk in Middelburg.

Orthocenter Middelburg met ISO certificaat

Alle orthodontiepraktijken van Orthocenter zijn ISO gecertificeerd. Dit betekent dat ook de orthodontiepraktijk in Middelburg aan alle strenge kwaliteitseisen voldoet. De methodes en materialen die worden toegepast tijdens een beugelbehandeling voldoen aan internationale normen. Kwaliteit bieden vinden wij erg belangrijk. Wij geven onze medewerkers de ruimte om zich volop te blijven ontwikkelen. Zo beschikken alle Orthocenter teams altijd over de laatste kennis en kunde binnen de orthodontie. Bij Orthodontie Middelburg kun je trouwens niet alleen rekenen op deskundigheid, maar bieden wij ook:

  • Geen wachtlijst
  • Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer
  • Een fijne en moderne orthodontiepraktijk

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een eerste indruk van
Orthocenter Middelburg

We geven je graag alvast een eerste indruk van onze praktijk. Bij onze beugelbehandelingen maken we gebruik van de nieuwste apparatuur zodat we de nieuwste behandelmethodes kunnen uitvoeren. Onze behandelruimte en wachtkamer zijn open, ruimtelijk en licht. Hierdoor voelt iedereen zich al snel op zijn gemak in onze praktijk.

Ons team bij Orthocenter Middelburg

Wil je graag alvast meer weten over het team van Orthocenter Middelburg? Maak hier alvast kennis. Het team bestaat uit enthousiaste assistentes en een tandarts voor orthodontie, die ervoor zorgen dat jij kunt rekenen op een deskundige en professionele beugelbehandeling. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier naar onze praktijk komt. Daarom doen wij er alles aan om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn met een passende beugelbehandeling.

Behandelaar Orthocenter Middelburg
Wij willen je alvast graag voorstellen aan onze tandarts voor orthodontie. Zij is ook de praktijkmanager van Orthocenter Middelburg. Hieronder vertellen we je meer over haar studie- en werkachtergrond.

Angela Alcaide Middelburg - Orthocenter.nl

Angela Alcaide

Tandarts voor orthodontie

MSc Ortodoncia

 

BIG-nummer: 79926785502

Angela Alcaide is tandarts voor orthodontie en praktijkmanager van Orthocenter Middelburg. Zij is MSc Ortodoncia*, aangezien zij haar orthodontieopleiding in Spanje heeft gevolgd en succesvol heeft afgerond.

Angela heeft de opleiding Tandheelkunde aan de Alfonso X el Sabio Universiteit in Madrid gevolgd. Daarna heeft zij zich via een masterstudie aan dezelfde universiteit in de orthodontie gespecialiseerd en deze heeft zij succesvol afgerond. Vervolgens heeft Angela ruim 9 jaar als orthodontist bij verschillende tandartspraktijken in Spanje gewerkt.

* De Europese Commissie heeft een curriculum vastgesteld om na het behalen van de orthodontieopleiding te voldoen aan de titelvoering “orthodontist”. Spanje kent geen apart register voor orthodontisten, ook al voldoet de universitaire opleiding aan dezelfde Europese eisen. Daarom erkent Nederland de Spaanse titel niet en gebruikt zij de titel MSc Ortodoncia.

Vragen die je misschien al hebt

Een beugelbehandeling krijgen is niet een alledaagse bezigheid. Je hebt diverse mogelijkheden op het gebied van beugels, waarbij de onzichtbare beugel ook tot de mogelijkheden behoort. Misschien heb je twijfels of een beugelbehandeling noodzakelijk is voor jou? Of ben je meer geïnteresseerd in beugels bij kinderen of juist bij volwassenen? Het team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Op sommige vragen vind je hieronder misschien al antwoord. Bekijk daarom eerst de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je deze vraag stellen aan het team van Orthocenter Middelburg.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?