Orthocenter Meppel | Orthodontie in Meppel

Jouw orthodontiepraktijk
in Meppel

Bij Orthocenter Meppel ben jij aan het juiste adres voor een beugelbehandeling op maat. Hier werken wij met de beste materialen en de nieuwste behandeltechnieken om jou van een mooi en stralend gebit te voorzien. Onze prettige orthodontiepraktijk in Meppel heeft een topteam klaarstaan om iedereen aan een stralende lach en meer zelfvertrouwen te helpen. Dit doen wij al meer dan 40 jaar met veel plezier. En dat maakt verschil!

Orthocenter Meppel is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Hierdoor voldoet onze orthodontiepraktijk in Meppel aan de strenge kwaliteitseisen. Wij houden de kwaliteit continu op een hoog peil en beschikken over de kennis en kunde van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Onze enthousiaste medewerkers van Orthocenter Meppel zorgen ervoor dat je een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgt. Zien wij jou snel?

Voordelen van Orthocenter Meppel

  • Wij maken gebruik van een mondscanner, waardoor happen niet meer nodig is
  • De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Spoeddienst – bereikbaar vrijdag t/m zondag tussen 9.00 – 9.30 uur via: 06-26296491

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Meppel

Orthocenter Meppel is voorzien van nieuwe apparatuur en we maken gebruik van de nieuwste behandelmethodes. Ben jij benieuwd naar onze praktijk? Dan kun je hier alvast een selectie foto’s van Orthocenter Meppel bekijken. De behandelruimte en wachtkamer in de praktijk zijn open, ruimtelijk en licht ingericht. Dit is belangrijk, want iedereen moet zich prettig voelen in onze praktijk. Bij Orthocenter voel je je meteen welkom. Zien we je snel?

Het team van Orthocenter Meppel

Het team van Orthocenter Meppel bestaat uit een enthousiast team van assistentes en behandelend arts. Wij zorgen ervoor dat je een deskundige en persoonlijke behandeling krijgt. Eéntje waar jij lang nog de vruchten van plukt! Bij ons staat voorop dat jij met plezier naar onze praktijk komt.

We stellen onze behandelend arts en praktijkmanager graag even aan je voor.

Manar Alkhaled - Orthocenter Lelystad

Manar Alkhaled

Tandarts voor Orthodontie en praktijkmanager

BIG-nummer: 09923292102

Manar Akhaled is de praktijkmanager en behandelend arts bij Orthocenter Meppel. Manar is tandarts voor orthodontie. Een tandarts voor orthodontie onderscheidt zich van een gewone tandarts door de vergaande specialisatie.

Na het succesvol afronden van haar tandartsopleiding aan de University Faculty of Dentistry in Aleppo, Syrië heeft zij zich via een masterstudie in de orthodontie gespecialiseerd. Manar heeft vanaf 2005 bij verschillende tandartspraktijken in Syrië en Nederland gewerkt.

Vragen die je misschien al hebt

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt waar je antwoord op wilt voordat je besluit een beugel te nemen. Een beugelbehandeling is namelijk geen alledaagse bezigheid. Dat je vragen hebt is dan ook logisch. Wil je duidelijkheid over de kosten, vergoedingen of waar je nog meer rekening mee moet houden? Ook als je al bij Orthocenter Meppel in behandeling bent kun je nog steeds vragen hebben over wat je kunt eten en hoe om te gaan met mogelijke pijnklachten. Wij beantwoorden de meest voorkomende vragen hieronder.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?