Orthocenter Leerdam | Orthodontie in Leerdam

Onze praktijk voor orthodontie
in Leerdam

Op zoek naar een goede orthodontiepraktijk in Leerdam? Dan ben je bij Orthocenter aan het juiste adres. Wij helpen je in onze moderne praktijk graag aan een stralend gebit. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke beugelbehandeling het beste bij jou past. Ben je niet tevreden met je gebit? Dan heten we je van harte welkom in onze orthodontiepraktijk in Leerdam. In onze praktijk werken we alleen met hoogwaardige materialen in combinatie met de moderne behandelmethodes en een goed opgeleid team. Zo komen we tot de beste resultaten.

Bij Orthocenter Leerdam zetten we jou als persoon centraal. Op basis van je wensen en behoeften bepalen we welke beugelbehandeling het beste bij jou past. Samen met de behandelend arts bespreek je welke behandeling tot het gewenste resultaat zal leiden. Met een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling proberen we je te voorzien van een stralende lach en meer zelfvertrouwen. En dat maakt verschil! Daarom heten we je van harte welkom bij Orthocenter Leerdam.

Ons team houdt hun kennis en kunde van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie op hoog niveau. In onze orthodontiepraktijk kun je niet alleen rekenen op deskundigheid, maar ook op:

  • Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Geen wachtlijst

Orthocenter Leerdam is ISO gecertificeerd
Orthocenter Leerdam is officieel ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit betekent dat onze orthodontiepraktijk voldoet aan de strenge kwaliteitseisen waaraan orthodontie hoort te voldoen. In de praktijk in Leerdam houden we de kwaliteit continu op peil.

Wij zien je graag binnenkort in onze praktijk!

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Leerdam

Onze moderne orthodontiepraktijk in Leerdam is voorzien van nieuwe apparatuur en we maken gebruik van de nieuwste behandelmethodes. De inrichting van de behandelruimte en wachtkamer is open, ruimtelijk en licht. Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt in onze orthodontiepraktijk. Je vindt onze praktijk op steenworp afstand van het openbaar vervoer in Leerdam

Ons team bij Orthocenter Leerdam

Nieuwsgierig naar wie straks je beugelbehandeling gaat uitvoeren? Ons team in Leerdam bestaat uit enthousiaste assistentes en een tandarts voor orthodontie. Samen zorgen zij ervoor dat jij in onze praktijk een professionele en deskundige beugelbehandeling op maat krijgt. Ons orthodontie team doet er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We stellen graag alvast onze behandelende arts, die ook praktijkmanager is, aan je voor. Hieronder lees je meer over haar studie- en werkachtergrond in de orthodontie.

Tandarts voor orthodontie Marta Romero Marquez Nieuwegein - Orthocenter.nl

Marta Romero Márquez

Tandarts voor orthodontie

MSc Ortodoncia

 

BIG-nummer: 29923240002

Marta is ‘tandarts voor orthodontie’. Zij is MSc Ortodoncia*, aangezien zij haar orthodontieopleiding in Spanje heeft gevolgd en succesvol heeft afgerond. Marta is praktijkmanager van Orthocenter Leerdam.

Na het succesvol afronden van haar tandartsopleiding aan de Internationale Universiteit van Catalonië heeft zij de eenjarige opleiding kindertandheelkunde gevolgd. Daarna heeft zij zich via een masterstudie in de orthodontie gespecialiseerd. Marta heeft vanaf 2010 bij verschillende tandarts- en orthodontiepraktijken in Spanje gewerkt.

 

* De Europese Commissie heeft een curriculum vastgesteld om na het behalen van de orthodontie-opleiding te voldoen aan de titelvoering “orthodontist”. Spanje kent geen apart register voor orthodontisten, ook al voldoet de universitaire opleiding aan dezelfde Europese eisen. Daarom erkent Nederland de Spaanse titel niet en gebruikt zij de titel MSc Ortodoncia.

Vragen die je misschien al hebt

Bij het nemen van een beugel is het belangrijk om er goed over na te denken, zodat je een goede beslissing kunt nemen. Er is veel mogelijk op het gebied van beugels, zo ook een onzichtbare beugel. Maar de vraag is natuurlijk welke het meest geschikt is voor jou. Twijfel je of een beugelbehandeling noodzakelijk is voor jou? Of wil je meer weten over orthodontie bij kinderen of volwassenen? Ons team van Orthocenter Leerdam
beantwoord graag al je vragen. Bekijk eerst onze veel gestelde vragen, misschien dat je vraag daar al beantwoord wordt. Anders kun je je vraag stellen aan iemand van ons team.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?