Orthocenter IJmuiden | De orthodontiepraktijk in IJmuiden

Orthodontiepraktijk
in IJmuiden

Orthocenter IJmuiden helpt graag mee aan een mooi gebit. Met 40 jaar ervaring ben je bij de orthodontiepraktijk in IJmuiden in goede handen. Door onze ervaring kunnen we de juiste zorg bieden aan iedereen die nog niet tevreden is met zijn of haar gebit. Bij het Orthocenter in IJmuiden bieden we beugelbehandelingen aan voor zowel kinderen als volwassenen. In onze orthodontiepraktijk wordt alleen met de beste materialen gewerkt en bieden we de nieuwste technieken op het gebied van beugelbehandelingen aan.

In de orthodontiepraktijk van IJmuiden sta jij als persoon centraal. Het gaat om jouw gebit en ons enthousiaste team zorgt ervoor dat jij een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgt. Op basis van je wensen kijken we samen hoe we tot het gewenste resultaat kunnen komen. Zo proberen we iedereen te helpen aan een stralende lach en aan meer zelfvertrouwen. En dat maakt verschil! Wij verwelkomen je graag bij Orthocenter in IJmuiden.

ISO gecertificeerde orthodontiepraktijk
De orthodontiepraktijk in IJmuiden heeft een ISO 9001:2015 certificering. Dit betekent dat wij voldoen aan alle strenge kwaliteitseisen. Daarnaast vinden we continue verbetering bij Orthocenter IJmuiden ook belangrijk. Daarom houden we de kwaliteit op peil en beschikken onze specialisten altijd over de kennis en kunde van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Naast onze deskundigheid op het gebied van orthodontie kan je bij ons ook rekenen op onder andere:

  • Geen wachtlijst
  • Fijne en moderne orthodontiepraktijk

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter IJmuiden

Ben je nieuwsgierig naar de orthodontiepraktijk van IJmuiden? In onze praktijk wordt gewerkt met nieuwe apparatuur en passen we de nieuwste methodes op het gebied van beugelbehandelingen toe. De wachtkamer en behandelruimte zijn open, ruimtelijk en licht ingericht. Het team van Orthocenter vindt het belangrijk dat jij je prettig voelt in onze orthodontiepraktijk.

Het team van Orthocenter IJmuiden

Wil je alvast weten door wie je straks behandeld gaat worden? Lees dan verder voor een introductie van ons team dat werkzaam is in Orthocenter IJmuiden. Ons team bestaat uit enthousiaste assistentes en een orthodontist. Wij zorgen er samen voor dat jij een professionele en deskundige beugelbehandeling krijgt in onze orthodontiepraktijk. Voorop staat dat jij met plezier naar Orthocenter IJmuiden komt. Als team zullen wij er alles aan doen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Graag stellen we onze orthodontist en tevens praktijkmanager aan je voor en vertellen we je over haar studie- en werkachtergrond.

Orthodontist Roxanna Ramnarine Kingland Haarlem IJmuiden Santpoort Zuid - Orthocenter.nl

Roxanna Ramnarine

Orthodontist

 

BIG-nummer: 89062529302

Lid van: NVvO en SEDO

Roxanna Ramnarine is orthodontist en is praktijkmanager bij Orthocenter IJmuiden. Een orthodontist onderscheidt zich van een gewone tandarts door haar vergaande specialisatie. Roxanna is ingeschreven in het specialistenregister voor Dento Maxiliaire Orthopaedie (DMO).

Na het succesvol afronden van haar tandartsopleiding aan de Universiteit de Los Andes in Venezuela begon Roxanna met de opleiding tot orthodontist aan de Universitat Internacional de Catalunya in Spanje. In 2002 rondde ze deze opleiding succesvol af. Roxanna werkt sinds 2004 fulltime bij Orthocenter.

Naast behandelingen met vaste,- onzichtbare- en uitneembare beugels biedt Roxanna ook een behandeling met het Benefit System®.

Vragen die je misschien al hebt

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt waar je antwoord op wilt voordat je besluit een beugel te nemen. Bijvoorbeeld over de kosten, vergoedingen en waar je nog meer rekening mee moet houden. Ook als je al bij ons in behandeling bent kun je vragen hebben over wat je kunt eten en hoe om te gaan met mogelijke pijnklachten. Wij beantwoorden de meest voorkomende vragen hieronder.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Ik ben al enige tijd in behandeling bij Orthocenter, maar ik heb nog geen facturen voor mijn afspraken ontvangen. Klopt dat?

Wij versturen de declaratie van je behandelingen naar je zorgverzekeraar. Als je een aanvullende verzekering hebt afgesloten waarmee de orthodontiebehandeling geheel of gedeeltelijk wordt vergoed, worden de facturen voor de behandelingen rechtstreeks door je verzekering betaald. In dit geval klopt het dus dat je geen facturen hebt ontvangen.

Heb je geen aanvullende verzekering afgesloten die de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoedt? Dan ontvang je de facturen voor de behandelingen per e-mail van Infomedics op voorwaarde dat wij je juiste mobiele telefoonnummer en e-mailadres in ons systeem hebben staan. Is dit niet het geval, dan ontvang je de facturen voor de behandelingen per post. Wanneer je nog nooit een factuur per e-mail of per post hebt ontvangen is het dus belangrijk om bij je praktijk te controleren of wij je juiste gegevens in ons systeem hebben staan.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?