Orthocenter Hulst | Beugelbehandeling waarbij jij centraal staat

Orthodontiepraktijk
in Hulst

Wil jij ook een glimlach met rechte tanden? Het team van Orthocenter Hulst helpt jou of je kind graag aan een prachtig gebit. Staan je tanden naar voren? Of passen je kiezen en tanden niet goed op elkaar? Bij Orthocenter Hulst laten onze specialisten tanden weer op de juiste plek staan. Dit doen we in een fijne orthodontiepraktijk waar we uitsluitend werken met de beste materialen en nieuwste beugelbehandeling technieken.

In onze orthodontiepraktijk staan onze patiënten centraal. Je kunt in onze praktijk rekenen op een professionele, deskundige en persoonlijke beugelbehandeling. Onze specialisten luisteren naar je wensen en bekijken samen hoe tot het beste resultaat te komen. Ons team in Hulst helpt graag jong en oud aan een prachtige glimlach en meer zelfvertrouwen. Dat is wat volgens ons het verschil maakt. We zien je graag binnenkort bij Orthocenter Hulst.

Deskundige orthodontie met ISO certificering
Orthocenter Hulst is voorzien van een ISO 9001:2015 certificering. Daarmee kun je erop vertrouwen onze orthodontiepraktijk voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen. Daarnaast laten we onze specialisten continu bijscholen, zodat ze helemaal up to date zijn met de laatste kennis en kunde binnen de orthodontie. Niet alleen kun je rekenen op deskundigheid, maar ook op:

  • Een goed bereikbare praktijk met gratis parkeergelegenheid voor de deur
  • Geen wachtlijst

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Hulst

De moderne orthodontiepraktijk in Hulst is voorzien van nieuwe apparatuur en worden de nieuwste behandelmethodes uitgevoerd. De behandelruimte en wachtkamer zijn open, ruimtelijk en licht ingericht. We houden in de orthodontiepraktijk rekening met jouw privacy, omdat we het belangrijk vinden dat je jezelf prettig kunt voelen bij ons.

Het team bij Orthocenter Hulst

Ben jij benieuwd wie straks je beugelbehandeling zal uitvoeren? Maak dan alvast kennis met het team van Orthocenter Hulst. Ons team bestaat uit een aantal enthousiaste assistentes en een behandelend arts. Samen zorgen wij ervoor dat je een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgt. Voorop staat dat jij met plezier naar onze orthodontiepraktijk komt. Graag stellen we je voor aan ons behandelend arts die ook praktijkmanager is en vertellen we meer over haar studie- en werkachtergrond.

Marta Castellanos Perote

Tandarts voor orthodontie
MSc Ortodoncia

BIG-nummer: 09928493202

Marta is tandarts voor orthodontie en praktijkmanager van Orthocenter Terneuzen en Hulst. Zij is MSc Ortodoncia*, aangezien zij haar orthodontieopleiding in Spanje heeft gevolgd en succesvol heeft afgerond.

Nadat Marta haar tandartsopleiding succesvol afrondde aan de Universidad Complutense de Madrid heeft zij zich via een masterstudie gespecialiseerd in de orthodontie en dentomaxillaire orthopedie.

* De Europese Commissie heeft een curriculum vastgesteld om na het behalen van de orthodontieopleiding te voldoen aan de titelvoering “orthodontist”. Spanje kent geen apart register voor orthodontisten, ook al voldoet de universitaire opleiding aan dezelfde Europese eisen. Daarom erkent Nederland de Spaanse titel niet en gebruikt zij de titel MSc Ortodoncia.

Vragen die je misschien al hebt

Een beugel nemen kan nogal spannend zijn. Het is dan ook logisch dat het vragen oproept. Vragen waar je natuurlijk eerst antwoord op wilt, voordat je besluit een beugel te nemen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de kosten, vergoedingen en waar je nog meer rekening mee moet houden bij het nemen van een beugel. Ook als je al bij Orthocenter Hulst in behandeling bent kun je vragen hebben over wat je kunt eten en hoe om te gaan met mogelijke pijnklachten. Wij beantwoorden de meest voorkomende vragen hieronder.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?