Orthocenter Houten | Orthodontie in Houten

Orthodontiepraktijk
in Houten

Op zoek naar een goede orthodontiepraktijk in Houten? Bij Orthocenter ben je aan het juiste adres. Met 40 jaar ervaring in orthodontie weten wij als geen ander welke beugelbehandeling het beste bij jou past en hoe jij straks met een mooi én stralend gebit onze praktijk verlaat. In onze prettige praktijk kun je terecht voor een persoonlijke en deskundige behandeling. We werken met hoogwaardige materialen, de nieuwste behandelmethodes en vaardig en vriendelijk personeel waar wij trots op zijn.
In onze orthodontiepraktijk in Houten staan jij en je wensen centraal. Vertel ons wat jij graag als resultaat wilt zien en samen bepalen we welke beugelbehandeling daar het beste bij past. Een stralende lach en meer zelfvertrouwen; dat is waar wij voor gaan! We heten je van harte welkom bij Orthocenter Houten.

Een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling; dat is wat je bij ons krijgt. In onze orthodontiepraktijk kun je niet alleen rekenen op onze deskundigheid, maar ook op:

  • Goede bereikbaarheid met OV; de praktijk ligt tegenover het NS- en busstation Houten
  • Geen wachtlijst

ISO gecertificeerd, kwaliteit is belangrijk
Orthocenter Houten is officieel ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit betekent dat onze orthodontiepraktijk voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die gelden binnen de tak van orthodontie. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk, en in de praktijk houden we de deze dan ook continu op peil. Bij Orthocenter streven we altijd naar beter. Ons team beschikt over de kennis en kunde met betrekking tot de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie.

Wij zien je graag binnenkort in onze praktijk!

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Houten

Onze orthodontiepraktijk in Houten is voorzien van nieuwe apparatuur en we maken gebruik van de nieuwste behandelmethodes. De inrichting van de behandelruimte en wachtkamer is open, ruimtelijk en licht. Hiermee ervaar je een open en sfeervolle ambiance. Ons vriendelijke personeel zal er alles aan doen jouw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Wij willen namelijk dat jij je prettig voelt. Bij onze praktijk in Houten is genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Kom je met het openbaar vervoer? Onze praktijk vind je tegenover het NS- en busstation Houten.

Het team van Orthocenter Houten

Ben je al nieuwsgierig naar het team dat zich straks over jou gaat ontfermen? Wij stellen ze natuurlijk graag even aan je voor. Het team in Orthocenter Houten bestaat uit enthousiaste assistentes en een behandelend arts. Samen zorgen zij ervoor dat jij in onze praktijk in Houten een professionele en deskundige beugelbehandeling krijgt waar je later nog veel profijt van hebt.

We stellen graag alvast onze behandelend arts, die ook onze praktijkmanager is, voor. Hieronder lees je meer over haar studie- en werkachtergrond in de orthodontie.

Tandarts voor orthodontie Eva Trancoso Houten - Orthocenter.nl

Eva Trancoso

Tandarts voor orthodontie

MSc Ortodoncia

 

BIG-nummer: 69916346202

Lid van: ANT

Eva Trancoso is tandarts voor orthodontie is ‘tandarts voor orthodontie’. Zij is MSc Ortodoncia*, aangezien zij haar orthodontieopleiding in Spanje heeft gevolgd en succesvol heeft afgerond. Eva is praktijkmanager van Orthocenter Houten.

Zij heeft de opleiding Tandheelkunde aan de Universiteit van Sevilla gevolgd. Daarna heeft zij als tandarts in Spanje gewerkt en kort daarna is zij naar Nederland verhuisd. Hier heeft zij 5 jaar in een tandartspraktijk gewerkt. In 2019 heeft Eva haar masterstudie Orthodontie afgerond.

* De Europese Commissie heeft een curriculum vastgesteld om na het behalen van de orthodontieopleiding te voldoen aan de titelvoering “orthodontist”. Spanje kent geen apart register voor orthodontisten, ook al voldoet de universitaire opleiding aan dezelfde Europese eisen. Daarom erkent Nederland de Spaanse titel niet en gebruikt zij de titel MSc Ortodoncia.

Vragen die je misschien al hebt

Bij het nemen van een beugel is het belangrijk om er goed over na te denken, zodat je een goede beslissing kunt nemen. Dit heb je waarschijnlijk al een beetje gedaan, én misschien roept dat al wel de nodige vragen bij je op. Er is veel mogelijk op het gebied van beugels, zo behoort bijvoorbeeld ook een onzichtbare beugel tot de mogelijkheden, maar welke is nou het meest geschikt voor jou? Twijfel je of wil je meer weten over orthodontie bij kinderen of volwassenen? Ons team van Orthocenter Houten beantwoordt graag al je vragen. Bekijk ook onze veel gestelde vragen, misschien dat je vraag daar al beantwoord wordt. Anders kun je je vraag stellen aan ons team in Houten.

Eerste hulp bij beugelongemakken

Wanneer er iets mis is met een beugel, is het raadzaam tijdens openingstijden contact op te nemen met de praktijk. De receptioniste maakt dan een afspraak om de klacht te verhelpen. Krijgt u ’s avonds, in het weekend of op vakantie problemen, kijk dan eerst of u het probleem kunt verhelpen via onze Ortho EHBO.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?