Orthocenter Hoorn | De orthodontiepraktijk in Hoorn

Jouw orthodontiepraktijk
in Hoorn

Bij Orthocenter Hoorn gaan wij voor niets minder dan een mooi gebit en een stralende lach. Een lach waarmee je zelfverzekerd door het leven gaat. Met al bijna 40 jaar ervaring op het gebied van orthodontie leveren wij kwalitatieve zorg aan iedereen die niet tevreden is over zijn of haar gebit. Dit geldt voor jong tot oud. Je kunt bij onze praktijk voor orthodontie in Hoorn terecht voor het rechtzetten van tanden bij volwassenen en kinderen. In onze prettige praktijk werken wij met de beste materialen en de nieuwste behandeltechnieken en deskundige specialisten.

Bij Orthocenter Hoorn staan je wensen op de eerste plaats. De tandarts heeft wellicht gezegd dat jij of je kind mogelijk een beugel nodig heeft, maar er zijn zoveel verschillende soorten beugels, dus wat voor één dan én voor hoe lang? Samen met jou brengen wij een persoonlijk behandelplan in kaart om het gewenste gebit te verwezenlijken. Hierbij staat niet alleen je gebit centraal, máár vooral jij. Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat je een deskundige en persoonlijke behandeling krijgt. Kom gerust eens langs in onze orthodontiepraktijk in Hoorn!

ISO gecertificeerd en de hoogste kwaliteit
Deskundigheid en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dit zie je terug in onze praktijk, onze medewerkers én onze certificeringen. Orthocenter Hoorn is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit betekent dat wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen binnen de tak van orthodontie. Onze behandelmethoden voldoen aan internationale normen en we zijn continue bezig met de verbetering binnen onze praktijk om jou maximaal van dienst te zijn. Wij houden de kwaliteit op een hoog peil en beschikken daarom ook altijd over de kennis en kunde van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Naast onze deskundigheid kan je bij ons rekenen op onder andere:

  • Geen wachtlijst
  • Fijne en moderne orthodontiepraktijk
  • 5 dagen per week geopend

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Hoorn

Onze moderne orthodontiepraktijk is voorzien van nieuwe apparatuur en we maken gebruik van de nieuwste behandelmethodes. De behandelruimte en wachtkamer zijn open, ruimtelijk en licht ingericht. We houden uiteraard rekening met jouw privacy. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in onze praktijk.

Ons team

Natuurlijk ben je bij ons in goede handen, maar misschien vind je het fijn om voorafgaand aan je bezoek ons alvast wat beter te leren kennen. Daarom stellen we ons team graag even aan je voor. In Orthocenter Hoorn word je behandeld door een enthousiast team van assistentes en tandartsen voor orthodontie. Samen zorgen wij ervoor dat je een professionele en deskundige behandeling krijgt waar je later nog veel profijt van zal hebben. Namelijk een mooie stralende lach en een flinke dosis zelfvertrouwen. Het team doet er daarnaast alles aan om jouw behandeling zo aangenaam mogelijk te maken. Dat jij met plezier naar onze praktijk komt staat voorop!

Graag stellen we onze tandartsen voor orthodontie en praktijkmanager aan je voor en vertellen we je over hun studie- en werkachtergrond.

Yvonne Belderbos

Tandarts voor orthodontie

 

BIG-nummer: 39050748302

Lid van: ANT, VTvO, KRT-register

Yvonne Belderbos is ‘tandarts voor orthodontie’ en praktijkmanager van Orthocenter Hoorn. In 1994 heeft Yvonne de opleiding tot tandarts succesvol afgerond aan de Universiteit di Pavia in Italië. Vanaf 1994 heeft zij zich geheel op de orthodontie gericht. Yvonne heeft ervaring opgedaan in praktijken in Italië en Londen. Als ‘tandarts voor orthodontie’ richt Yvonne zich alleen nog op orthodontische behandelingen.

Tandarts voor orthodontie Theo Stoker Stede Broec - Hoorn - Orthocenter.nl

Theo Stoker

Tandarts voor orthodontie

 

BIG-nummer: 79024117302

Lid van: VTvO, NVOS, NHTV

Theo Stoker is ‘tandarts voor orthodontie’ en is de behandelend arts van Orthocenter Hoorn en Stedebroec. 

Na het succesvol afronden van zijn tandartsopleiding aan de Universiteit van Amsterdam, werkte Theo als tandarts in een groepspraktijk in Purmerend. Vanaf 1995 is hij zich gaan richten op de orthodontie. Als ‘tandarts voor orthodontie’ richt Theo zich al meer dan 20 jaar alleen nog op orthodontische behandelingen.

Vragen die je misschien al hebt

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt waar je antwoord op wilt voordat je besluit een beugel te nemen. Bijvoorbeeld over de kosten, vergoedingen en waar je nog meer rekening mee moet houden. Ook als je al bij ons in behandeling bent kun je vragen hebben over wat je kunt eten en hoe om te gaan met mogelijke pijnklachten. Wij beantwoorden de meest voorkomende vragen hieronder.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?