Orthocenter Hoogezand | De orthodontiepraktijk in Hoogezand

De orthodontiepraktijk
in Hoogezand

Bij Orthocenter Hoogezand helpen wij je graag aan een mooi gebit. Wij hebben 40 jaar ervaring binnen de orthodontie, waardoor je bij Orthocenter in goede handen bent. Bij ons krijgt iedereen die nog niet tevreden is met zijn of haar gebit, de juiste zorg. Bij Orthocenter bieden we beugelbehandelingen aan voor zowel kinderen als volwassenen. In onze fijne orthodontiepraktijk wordt alleen gewerkt met de beste materialen en de nieuwste behandeltechnieken.

Bij Orthocenter staat niet alleen je gebit centraal, máár vooral ook jij. Ons team in Hoogezand zorgt ervoor dat iedereen een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgt. Onze medewerkers in de orthodontiepraktijk luisteren naar je wensen en kijken daarna samen met jou hoe het gewenste resultaat behaald kan worden. Op deze wijze helpen we al 40 jaar onze patiënten aan een stralende lach en meer zelfvertrouwen. En dat maakt verschil! Daarom zien we ook jou graag binnenkort in onze orthodontiepraktijk in Hoogezand.

Deskundige orthodontiepraktijk met ISO certificering

Alle praktijken van Orthocenter zijn voorzien van een ISO certificering. Dit betekent dat ook onze orthodontiepraktijk van Hoogezand voldoet aan de strenge kwaliteitseisen. De behandelmethodes voor een beugel voldoen bij Orthocenter aan de internationaal gestelde normen. Bovendien vinden er ook continue verbeteringen plaats binnen de praktijken. De kwaliteit wordt op peil gehouden doordat onze specialisten zich blijven ontwikkelen. Hierdoor beschikken onze medewerkers over de laatste kennis en kunde binnen de orthodontie. Naast deskundigheid op het gebied van orthodontie kun je bij Orthocenter Hoogezand ook rekenen op:

  • Gratis parkeren
  • Geen wachtlijst
  • Fijne en moderne orthodontiepraktijk

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Eerste indruk van onze
orthodontiepraktijk van Hoogezand

De orthodontiepraktijk in Hoogezand is modern en voorzien van de allernieuwste apparatuur. Tijdens de beugelbehandelingen past ons behandelend team de nieuwste methodes toe. De behandelruimte en wachtkamer zijn open, ruimtelijk en licht ingericht, waarbij we rekening houden met jouw privacy. Bij Orthocenter staat voorop dat jij je prettig voelt in onze praktijk.

Ons team

Ben je benieuwd wie de beugelbehandelingen bij Orthocenter Hoogezand uitvoeren? Graag introduceren wij alvast het team dat werkzaam is in onze praktijk. Ons team bestaat uit enthousiaste assistentes en een orthodontist. Het team van Hoogezand zorgt ervoor dat jij kunt rekenen op een professionele en deskundige beugelbehandeling. Daarbij staat voorop dat jij met plezier naar onze praktijk komt. Het team zal er alles aan doen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We stellen onze orthodontist, die tevens de praktijkmanager van de praktijk in Hoogezand is, graag aan je voor. Hieronder vertellen we je meer over haar studie- en werkachtergrond.

Giota Pardalidou

Orthodontist

 

BIG-nummer: 89917789602

Lid van: NVvO, EOS, WFO, AAO, EADPH

Giota Pardalidou is orthodontist en praktijkmanager van Orthocenter Hoogezand. Een orthodontist onderscheidt zich van een gewone tandarts door haar vergaande specialisatie. Giota is ingeschreven in het specialistenregister voor Dento Maxiliaire Orthopaedie (DMO).

Na het succesvol afronden van haar tandartsopleiding aan de Artistotle University heeft Giota 2 jaar vrijwillig als tandarts gewerkt in het Algemene Militaire Ziekenhuis in Thessaloniki. In dezelfde periode werkte zij bij een orthodontiepraktijk in Thessaloniki. Daarna is zij zich aan de Slovak Medical University of Bratislava gaan specialiseren als orthodontist. Tijdens haar studie heeft zij bij verschillende orthodontiepraktijken in Slowakije gewerkt.

Vragen die je misschien al hebt

Het nemen van een beugel is zeker niet een alledaagse bezigheid. Er bestaan veel mogelijkheden op het gebied van beugels, waarbij een onzichtbare beugel ook tot de mogelijkheden behoort. Misschien twijfel je nog of een beugelbehandeling nodig is? Of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van orthodontie bij volwassenen of bij kinderen? Dan heb je vooraf vast een aantal vragen. Wij beantwoorden al je vragen graag. Hieronder kun je alvast de meest gestelde vragen bekijken. Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je deze stellen aan iemand van het team van Orthocenter Hoogezand.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?