Orthocenter Hoogeveen | De orthodontiepraktijk in Hoogeveen

Onze praktijk
in Hoogeveen

Bij Orthocenter Hoogeveen helpen we je graag aan een mooi gebit. Passen je tanden en kiezen niet goed op elkaar? Of staan je tanden iets naar voren? Geen probleem, bij Orthocenter Hoogeveen zorgen we ervoor dat je tanden en kiezen weer rechter komen te staan. Dit doen we in onze nieuwe moderne orthodontiepraktijk, waarbij we uitsluitend werken met materialen van hoge kwaliteit en de nieuwste beugelbehandeling technieken. Zo komen we tot de beste resultaten.

In de moderne orthodontie praktijk van Hoogeveen zetten we jou centraal. Je kunt bij ons rekenen op een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling. Onze specialisten luisteren naar je wensen en bekijken met jou hoe we tot het gewenste resultaat kunnen komen. Het team van Orthocenter Hoogeveen probeert op deze manier iedereen te helpen aan een prachtige glimlach met meer zelfvertrouwen. Hiermee maken we het verschil. Daarom zien we je graag binnenkort in onze orthodontiepraktijk in Hoogeveen.

Deskundig en ISO gecertificeerd
Alle orthodontiepraktijken van Orthocenter zijn ISO gecertificeerd, zo ook onze praktijk in Hoogeveen. Onze praktijk voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen die gelden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze behandelmethodes voldoen aan geldende normen en daarnaast hechten we waarde aan continue verbetering binnen onze orthodontiepraktijk. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, daarom zijn onze specialisten continu bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van kennis en kunde binnen de orthodontie. Bij Orthocenter Hoogeveen kun je niet alleen professionaliteit verwachten op het gebied van orthodontie, maar ook op:

  • Een fijne en moderne orthodontiepraktijk
  • Geen wachtlijst voor Orthocenter Hoogeveen

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Hoogeveen

In Hoogeveen hebben wij een moderne en klantvriendelijke orthodontiepraktijk. De praktijk beschikt over een ruime, lichte en open behandelruimte en wachtkamer en beschikt over de nieuwste apparatuur. Ons team zorgt voor een open en warme sfeer. Bij Orthocenter Hoogeveen vinden we het belangrijk dat jij je fijn voelt in onze praktijk en daarom houden we ook zeker rekening met je privacy.

Ons deskundige team

Wanneer jij ervoor kiest een beugelbehandeling bij Orthocenter te laten uitvoeren ben je in goede handen. Je zal straks geholpen worden geholpen worden door een enthousiast team van assistentes en een behandelend arts. Die stellen we natuurlijk graag even aan je voor. Zij gaan er namelijk voor zorgen dat jij een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling op maat krijgt. Uiteraard vinden wij het ook erg belangrijk dat je vooral met een fijn gevoel naar onze orthodontiepraktijk in Hoogeveen komt. Ook daarom is het fijn te weten wie straks jouw behandelend arts gaat zijn. Graag stellen we onze tandarts voor orthodontie en tevens praktijkmanager van Orthocenter Hoogeveen aan je voor en vertellen we je over zijn studie- en werkachtergrond.

Jorge Mendoza Hernandez

Tandarts voor Orthodontie

BIG-nummer: in aanvraag

Jorge Mendoza Hernandez is tandarts voor orthodontie en de praktijkmanager van Orthocenter Hoogeveen. Een tandarts voor orthodontie onderscheidt zich van een gewone tandarts door zijn vergaande specialisatie.

Jorge heeft de opleiding Tandheelkunde aan de universiteit van Santa María gevolgd en succesvol afgerond. Na zijn tandartsopleiding heeft hij aansluitend zijn universitaire orthodontie diploma behaald op basis van het Erasmus curriculum, zoals dat ook in Nederland geldt. Na zijn studie heeft Jorge in Spanje bij verschillende praktijken gewerkt.

Om zijn kennis op het gebied van orthodontie actueel te houden en de zorg te verbeteren, volgt Jorge regelmatig seminars, trainingen en woont hij conferenties bij. Door zijn achtergrond en educatie heeft Jorge ervaring met het behandelen van patiënten van alle leeftijden en heeft hij een brede kennis van orthodontie op internationaal niveau.

Vragen die je misschien al hebt

We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt waar je graag een antwoord op wilt, alvorens je besluit of je een beugelbehandeling wilt. Misschien heb je vragen over de kosten van een beugel, of de vergoedingen en waar je nog meer rekening mee moet houden. Ook als je bij ons al in behandeling bent kun je vragen hebben over wat je bijvoorbeeld wel en niet kunt eten of hoe om te gaan met mogelijke pijnklachten. Het team van Orthocenter Hoogeveen beantwoorden de meest voorkomende vragen hieronder. Staat je vraag er niet bij? Dan kan je die natuurlijk altijd aan één van onze specialisten in de orthodontiepraktijk van Hoogeveen stellen.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?