Orthocenter Hengelo | De orthodontiepraktijk in Hengelo

Jouw orthodontiepraktijk
in Hengelo

Droom jij ook van een glimlach met rechte tanden? Het team van Orthocenter Hengelo helpt jou of jouw kind graag aan een mooi gebit. Of je tanden nu naar voren staan of dat je tanden en kiezen niet goed op elkaar passen: bij Orthocenter Hengelo zorgen we dat je tanden weer op de juiste plek komen te staan. Dit doen wij in een fijne orthodontiepraktijk, waarbij gewerkt wordt met de beste materialen en nieuwste beugelbehandeling technieken.

Bij Orthocenter Hengelo sta jij als persoon centraal. Je kunt in onze praktijk rekenen op een professionele, deskundige en persoonlijke beugelbehandeling. Onze specialisten luisteren naar je wensen en bekijken met jou hoe we tot het gewenste resultaat kunnen komen. Het team van Orthocenter Hengelo helpt je graag aan een prachtige glimlach en meer zelfvertrouwen. Dat is wat volgens ons het verschil maakt. We zien je graag binnenkort in onze orthodontiepraktijk in Hengelo.

Deskundige orthodontie met ISO certificering
Onze praktijk in Hengelo is voorzien van een ISO 9001:2015 certificaat. Daarmee wordt aangetoond dat onze orthodontiepraktijk voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen. Daarnaast kun je er op vertrouwen dat onze beugelbehandelingen voldoen aan de geldende normen en dat onze medewerkers beschikken over de laatste kennis en kunde binnen de orthodontie. Kwaliteit hebben we bij Orthocenter Hengelo hoog in het vaandel staan. Niet alleen kun je rekenen op deskundigheid, maar ook op:

  • praktijk ligt op een paar minuten loopafstand van NS-station Hengelo
  • fijne moderne praktijk voor kinderen en volwassenen
  • geen wachtlijst

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Hengelo

De praktijk van Orthocenter Hengelo is voorzien van nieuwe apparatuur en daarbij maken onze specialisten gebruik van de nieuwste behandelmethodes. De behandelruimte en wachtkamer zijn open, ruimtelijk en licht ingericht. Daarbij houden we in onze orthodontiepraktijk uiteraard rekening met jouw privacy. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen, zowel kinderen als volwassenen, zich prettig voelt in onze orthodontiepraktijk.

Het team van Orthocenter Hengelo

Heb jij ook gekozen voor een beugelbehandeling bij Orthocenter Hengelo? Dan stellen we ons deskundige team graag alvast even aan je voor. Ons team bestaat uit enthousiaste assistentes en een behandelend arts. Samen zorgen wij ervoor dat je een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgt waar jij later nog de vruchten van plukt. Voorop staat dat jij met plezier naar onze praktijk komt. Graag stellen we onze behandelend arts die tevens praktijkmanager is van Orthocenter Hengelo aan je voor en vertellen we je over haar studie- en werkachtergrond.

Rossana Guzzo Prevete

Tandarts voor orthodontie

BIG-nummer: in aanvraag

Rosanna Guzzo Prevete is tandarts voor orthodontie en de praktijkmanager van Orthocenter Hengelo. Rosanna is afkomstig uit Spanje waar ze na haar tandartsopleiding aansluitend haar universitaire orthodontie diploma heeft behaald op basis van het Erasmus curriculum, zoals dat ook in Nederland geldt. In Spanje heeft Rossana bij verschillende praktijken gewerkt, waardoor ze ruime ervaring heeft met het behandelen van patiënten van alle leeftijden.

Vragen die je misschien al hebt

Een beugel nemen is natuurlijk geen dagelijkse bezigheid. Wij begrijpen dan ook dat je veel vragen hebt waar je antwoord op wilt voordat je besluit een beugel te nemen. Bijvoorbeeld over de kosten, vergoedingen en waar je nog meer rekening mee moet houden. Ook als je al bij Orthocenter Hengelo in behandeling bent kun je vragen hebben over wat je bijvoorbeeld kunt eten en hoe om te gaan met mogelijke pijnklachten. Wij beantwoorden de meest voorkomende vragen hieronder.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?