Orthocenter Heemskerk | Specialist in beugels

De orthodontiepraktijk
in Heemskerk

Het behandelend team van onze orthodontiepraktijk in Heemskerk staat voor je klaar: wij helpen je graag aan een mooi gebit. Met 40 jaar ervaring in orthodontie ben je bij Orthocenter altijd in goede handen. Wij bieden beugelbehandelingen aan voor kinderen en volwassenen. Daarbij werken we uitsluitend met de beste materialen en de nieuwste behandelingstechnieken.

Bij Orthocenter Heemskerk staat niet alleen je gebit centraal, máár vooral ook jij. Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling. Onze werkwijze is dat we vooral luisteren naar je wensen en daarna kijken hoe we dit resultaat het beste kunnen behalen. Op deze wijze helpen we al 40 jaar al onze patiënten aan een stralende lach en meer zelfvertrouwen. Dat is wat het verschil maakt. Daarom ontvangen we ook jou graag binnenkort in onze orthodontiepraktijk in Heemskerk.

Deskundige orthodontiepraktijk met ISO certificering

De orthodontiepraktijken van Orthocenter zijn allemaal voorzien van een ISO certificering. Dat betekent dat Orthocenter Heemskerk voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die gelden en onze beugelbehandelingen voldoen aan de internationaal gestelde normen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich continue blijven ontwikkelen en deze ruimte bieden wij hen ook. Hierdoor beschikt het behandelend team altijd over de laatste kennis en kunde binnen de orthodontie. Naast deskundigheid op het gebied van orthodontie kun je bij Orthocenter Heemskerk ook rekenen op:

  • Gratis parkeren
  • Geen wachtlijst
  • Fijne en moderne orthodontiepraktijk

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Eerste indruk van
Orthocenter Heemskerk

In onze orthodontiepraktijk wordt je behandeld met de allernieuwste apparatuur, zodat ons behandelend team de nieuwste beugelbehandelingsmethodes kan toepassen. De orthodontiepraktijk bestaat uit een ruim ingerichte, open behandelruimte en wachtkamer met veel lichtinval. Uiteraard houden we ook rekening met je privacy. Bij Orthocenter vinden we het belangrijk dat jij je prettig voelt in onze praktijk.

Ons team

Nieuwsgierig geworden naar wie de beugelbehandelingen in onze uitvoeren? We introduceren graag alvast het team dat hier werkzaam is. Het team bestaat uit een aantal enthousiaste assistentes en een tandarts voor orthodontie. Het team zorgt ervoor dat jij altijd kunt rekenen op een professionele en deskundige beugelbehandeling. Daarbij staat voorop dat jij met plezier naar de orthodontiepraktijk komt. Het team doet er alles aan om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We stellen graag alvast onze tandarts voor orthodontie, die ook de praktijkmanager in Heemskerk is, aan je voor. Hieronder vertellen we je meer over haar studie- en werkachtergrond.

Rita Raposo

Tandarts voor orthodontie

 

BIG-nummer: 39927451602

Rita Raposo is tandarts voor orthodontie en is praktijkmanager van Orthocenter Heemskerk.

Nadat Rita haar tandartsopleiding succesvol afrondde aan de Universiteit van Lissabon heeft zij zich via een masterstudie aan het Universitair instituut voor Gezondheidswetenschappen gespecialiseerd in de orthodontie. Op dit moment is zij bezig met de studie PhD. In Portugal heeft zij als tandarts (voor orthodontie) bij verschillende tandartspraktijken gewerkt. Naast behandelingen met vaste,- onzichtbare- en uitneembare beugels is Rita ook gecertificeerd Invisalign® specialist.

Vragen die je misschien al hebt

Het nemen van een beugel is niet een alledaagse bezigheid en voor de meeste mensen best een beetje spannend. Daarnaast is er veel mogelijk op het gebied van beugels. Ook voor bijvoorbeeld een onzichtbare beugel ben je bij Orthocenter aan het juiste adres. Maar misschien twijfel je nog of een beugelbehandeling nodig is ? Of wil je alles weten op het gebied van orthodontie bij kinderen of juist bij volwassenen? Dan heb je vast en zeker vooraf al een aantal vragen voor ons. Wij beantwoorden ze graag. Hieronder kun je alvast de meest gestelde vragen bekijken. Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je deze stellen aan iemand van het team van Orthocenter Heemskerk-IJmond.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?