Orthodontie in Haarlem | Orthocenter Haarlem

Orthodontie
in Haarlem

Op zoek naar een praktijk voor orthodontie in Haarlem? Dan ben je bij Orthocenter aan het juiste adres. Bij Orthocenter Haarlem helpen wij je graag aan een mooi gebit. Door onze jarenlange ervaring in de orthodontie kunnen wij de juiste beugelbehandeling bieden aan iedereen die nog niet tevreden is met zijn of haar gebit. Wij bieden diverse beugelbehandelingen aan voor jong en oud. Verder wordt in onze orthodontiepraktijk in Haarlem uitsluitend gewerkt met materialen van de hoogste kwaliteit en voor de beugelbehandelingen wordt gebruikt gemaakt van de modernste methodes.

In onze praktijk sta jij centraal. Het belangrijkste is dat jij de beugelbehandeling krijgt die bij jou past. Ons team luistert naar jouw wensen en bekijkt vervolgens samen met jou hoe we het beste tot het gewenste resultaat komen. Met onze professionele, deskundige en persoonlijke beugelbehandeling proberen we iedereen aan een stralende lach en meer zelfvertrouwen te helpen. Dat is wat voor ons het verschil maakt. Wij zien je graag binnenkort bij Orthocenter Haarlem!

ISO gecertificeerde orthodontiepraktijk

Orthocenter Haarlem beschikt over een ISO 9001:2015 certificering. Onze orthodontiepraktijk voldoet aan de strenge kwaliteitseisen. Dit betekent dat de methodes die wij toepassen tijdens een beugelbehandeling voldoen aan de internationale normen. Daarnaast vinden wij continue verbetering aan onze praktijk ook erg belangrijk. De kwaliteit van onze orthodontiepraktijk houden wij op peil door onze specialisten te laten beschikken over de kennis en kunde van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Niet alleen kun je bij ons rekenen op deskundigheid in de orthodontie, maar ook bieden wij:

  • Gratis parkeren
  • Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Haarlem

In de praktijk van Orthocenter Haarlem wordt gebruik gemaakt van de nieuwste appratuur, waarmee beugelbehandelingen worden uitgevoerd op basis van de nieuwste methodes. De behandelruimte en wachtkamer van onze orthodontiepraktijk zijn open, ruimtelijk en licht ingericht. Natuurlijk houden we ook rekening met je privacy. Het is voor ons belangrijk dat jij je thuis voelt in onze praktijk. Tot slot kun je Orthocenter Haarlem gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer, maar ook met de auto of fiets.

Ons team in Haarlem

Ben jij benieuwd wie straks bij jou de beugelbehandelingen uit zal voeren? Maak hier dan alvast kennis met het team van Haarlem. Het team bestaat uit enthousiaste assistentes en een tandarts voor orthodontie. Samen zorgen zij ervoor dat jij van een deskundige en professionele beugelbehandeling geniet in onze praktijk. Uiteraard vinden wij het bij Orthocenter Haarlem belangrijk dat jij met plezier naar onze praktijk komt. We zullen er als team dan ook alles aan doen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Graag stellen we onze tandarts voor orthodontie, tevens praktijkmanager, aan je voor en vertellen we je over haar studie- en werkachtergrond.

Elena Romera

Tandarts voor orthodontie 

BIG-nummer: (in aanvraag)

Elena Romera is tandarts voor orthodontie en praktijkmanager bij Orthocenter Haarlem. Elena is afkomstig uit Spanje waar zij na haar tandartsopleiding aansluitend haar universitaire master orthodontie heeft behaald. Ze heeft haar master op basis van het Erasmus curriculum behaald, zoals dat ook in Nederland wordt gevolgd. In Spanje heeft Elena bij verschillende praktijken gewerkt, waardoor zij ruime ervaring heeft met het behandelen van patiënten van alle leeftijden. Zij wordt in de praktijkvoering bijgestaan door Yvonne Belderbos. Yvonne is tandarts voor orthodontie (BIG: 39050748302) en praktijkmanager van Orthocenter Hoorn.

Yvonne Belderbos

Tandarts voor orthodontie

BIG-nummer: 39050748302

Lid van: ANT, VTvO, KRT-register

Vragen die je misschien al hebt

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt waar je antwoord op wilt voordat je besluit een beugel te nemen. Bijvoorbeeld over de kosten, vergoedingen en waar je nog meer rekening mee moet houden. Ook als je al bij ons in behandeling bent kun je vragen hebben over wat je kunt eten en hoe om te gaan met mogelijke pijnklachten. Wij beantwoorden de meest voorkomende vragen hieronder.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?