Orthocenter Groningen Zuid | Beugelbehandelingen in Groningen

Jouw orthodontist
in Groningen

Bij Orthocenter Groningen Zuid helpen wij je graag aan een mooi gebit. Met 40 jaar ervaring op het gebied van orthodontie leveren wij kwalitatieve zorg van het hoogste niveau aan iedereen die niet tevreden is over zijn of haar gebit. Je kunt bij onze praktijk voor orthodontie in Groningen Zuid terecht voor het rechtzetten van tanden bij zowel volwassenen als kinderen. Ons doel is simpel; jou voorzien van die stralende lach waar je van droomt. Zo ga je met meer zelfvertrouwen door het leven en dat maakt verschil!

In onze prettige praktijk werken wij met de beste materialen, de nieuwste behandeltechnieken en deskundige specialisten. De orthodontist brengt samen met jou een persoonlijk behandelplan in kaart. Hierbij staat niet alleen je gebit centraal, máár vooral ook jij! Benieuwd geworden naar de mogelijkheden op het gebied van (onzichtbare) beugels? Kom gerust eens langs in onze orthodontiepraktijk in Groningen Zuid!

ISO gecertificeerd en de hoogste kwaliteit
Deskundigheid en professionaliteit zijn zeer belangrijk binnen onze praktijk en dat zie je terug bij onze medewerkers én in onze certificeringen. Orthocenter Groningen Zuid voldoet namelijk aan strenge kwaliteitseisen binnen de tak van orthodontie en is daarvoor ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit betekent dat onze behandelmethoden voldoen aan internationale normen en we zijn continue bezig met de verbetering binnen onze praktijk om jou maximaal van dienst te kunnen zijn. Wij houden de kwaliteit op een hoog peil en beschikken daarom ook altijd over de kennis en kunde van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Onze enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat je een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgt. Naast onze deskundigheid kan je bij ons rekenen op onder andere:

  • Fijne en moderne orthodontiepraktijk
  • 4 dagen per week geopend
  • Geen wachtlijst

Bij onze praktijk kan je terecht voor

In verband met wegwerkzaamheden op en aan de ring van Groningen kunt u een langere reistijd verwachten als u naar onze praktijk komt. Houd hier rekening mee bij het op tijd komen op uw afspraak.

Een indruk van
Orthocenter Groningen Zuid

Onze moderne orthodontiepraktijk in Groningen Zuid is voorzien van de nieuwste apparatuur en techniek. De behandelruimte en wachtkamer zijn open, ruimtelijk en licht ingericht. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in onze praktijk en ons met een fijn gevoel bezoekt. Dat merk je al bij binnenkomst! Onze vriendelijke medewerkers helpen jou graag. Misschien ben je al een beetje benieuwd geworden wat je kan verwachten en waar jij straks binnenwandelt. Daarom geven wij je hier alvast een indruk van onze moderne praktijk in Groningen Zuid.

Enthousiast team van assistentes en een orthodontist

Samen zorgen wij ervoor dat je een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgt. Voorop staat dat jij met plezier naar onze praktijk komt. Graag stellen we onze orthodontist en praktijkmanager aan je voor en vertellen we je over haar studie- en werkachtergrond.

Giota Pardalidou

Orthodontist

 

BIG-nummer: 89917789602

Lid van: NVvO, EOS, WFO, AAO, EADPH

Giota Pardalidou is orthodontist en praktijkmanager van Orthocenter Groningen Zuid. Een orthodontist onderscheidt zich van een gewone tandarts door haar vergaande specialisatie. Giota is ingeschreven in het specialistenregister voor Dento Maxiliaire Orthopaedie (DMO).

Na het succesvol afronden van haar tandartsopleiding aan de Artistotle University heeft Giota 2 jaar vrijwillig als tandarts gewerkt in het Algemene Militaire Ziekenhuis in Thessaloniki. In dezelfde periode werkte zij bij een orthodontiepraktijk in Thessaloniki. Daarna is zij zich aan de Slovak Medical University of Bratislava gaan specialiseren als orthodontist. Tijdens haar studie heeft zij bij verschillende orthodontiepraktijken in Slovenië gewerkt.

Vragen die je misschien al hebt

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt waar je antwoord op wilt voordat je besluit een beugel te nemen. Bijvoorbeeld over de kosten, vergoedingen en waar je nog meer rekening mee moet houden. Ook als je al bij ons in behandeling bent kun je vragen hebben over wat je kunt eten en hoe om te gaan met mogelijke pijnklachten. Wij beantwoorden de meest voorkomende vragen hieronder.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?