Orthocenter Goes | Beugelbehandeling waarbij jij centraal staat

Orthodontie
in Goes

Bij Orthocenter Goes helpen wij je graag aan een mooi gebit.
In onze prettige praktijk werken wij met de beste materialen en de nieuwste behandeltechnieken.

Orthocenter is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Hierdoor voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen. Wij houden de kwaliteit continu op een hoog peil en beschikken over de kennis en kunde van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Onze enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat je een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgt.

Zo helpen wij iedereen aan een stralende lach en meer zelfvertrouwen. En dat maakt verschil!

Wij zien je graag binnenkort in onze praktijk!

  • De praktijk ligt op een paar minuten lopen van NS station Goes
  • Geen wachtlijst

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Goes

Onze moderne orthodontiepraktijk is voorzien van nieuwe apparatuur en we maken gebruik van de nieuwste behandelmethodes. De behandelruimte en wachtkamer zijn open, ruimtelijk en licht ingericht. We houden uiteraard rekening met jouw privacy. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in onze praktijk.

Ons team

Ons team bestaat uit een enthousiast team van assistentes en een behandelend arts. Samen zorgen wij ervoor dat je een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgt. Voorop staat dat jij met plezier naar onze praktijk komt. Graag stellen we onze behandelend arts en praktijkmanager aan je voor en vertellen we je over zijn studie- en werkachtergrond.

Tandarts voor orthodontie Alberto Tundidor Goes - Orthocenter.nl

Alberto Tundidor

Tandarts voor orthodontie

MSc Ortodoncia

 

BIG-nummer: 19919690102

Lid van: VTvO, SGO

Alberto Tundidor is ‘tandarts voor orthodontie’. Hij is MSc Ortodoncia*, aangezien hij zijn orthodontieopleiding in Spanje heeft gevolgd en succesvol heeft afgerond. Alberto is praktijkmanager van Orthocenter Goes.  

Na het succesvol afronden van zijn tandartsopleiding aan de Universiteit Europea de Madrid, specialiseerde Alberto zich via een masterstudie aan de University of Southern Mississippi in Madrid in de orthodontie. Daarna is hij in 2009 gestart als gastprofessor en professor aan de Universiteit San Pablo in Madrid. Alberto heeft vanaf 2004 als tandarts bij diverse tandartsenpraktijken gewerkt in Spanje en bij Tandartsen zonder Grenzen in Nicaraqua. Vanaf 2009 heeft Alberto, naast zijn werkzaamheden als professor, als orthodontist gewerkt bij verschillende praktijken in Spanje.

* De Europese Commissie heeft een curriculum vastgesteld om na het behalen van de orthodontieopleiding te voldoen aan de titelvoering “orthodontist”. Spanje kent geen apart register voor orthodontisten, ook al voldoet de universitaire opleiding aan dezelfde Europese eisen. Daarom erkent Nederland de Spaanse titel niet en gebruikt hij de titel MSc Ortodoncia.

Vragen die je misschien al hebt

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt waar je antwoord op wilt voordat je besluit een beugel te nemen. Bijvoorbeeld over de kosten, vergoedingen en waar je nog meer rekening mee moet houden. Ook als je al bij ons in behandeling bent kun je vragen hebben over wat je kunt eten en hoe om te gaan met mogelijke pijnklachten. Wij beantwoorden de meest voorkomende vragen hieronder.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?