Orthodontie in Dordrecht | Orthocenter Dordrecht

Orthodontie
in Dordrecht

Ben je op zoek naar een orthodontiepraktijk in de omgeving van Dordrecht? Dan ben je bij Orthocenter Dordrecht aan het juiste adres. In onze orthodontiepraktijk helpen we zowel kinderen als volwassenen aan een mooi gebit. Orthocenter heeft jarenlange ervaring en weet daarom precies welke beugelbehandeling bij jou past. Onze professionele beugelbehandelingen zijn geschikt voor iedereen die nog niet tevreden is met zijn of haar gebit. Er wordt in onze orthodontiepraktijk uitsluitend gewerkt met materialen van hoge kwaliteit en we voeren moderne beugelbehandelingen uit.

Bij Orthocenter vinden wij het belangrijk dat jij als persoon centraal staat. Onze medewerkers stemmen graag de beugelbehandeling af op basis van jouw wensen en behoeften, om zo tot het gewenste resultaat te komen. Met een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling proberen we iedereen weer te voorzien van een prachtige lach en meer zelfvertrouwen. En dat maakt verschil! Wij verwelkomen je daarom graag bij Orthocenter Dordrecht.

Orthodontiepraktijk met ISO certificaat

Onze orthodontiepraktijk in Dordrecht is net zoals al onze andere locaties voorzien van de ISO 9001:2015 certificering. Dit betekent dat we met onze orthodontiepraktijk aan alle strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo voldoen onze behandelmethodes aan de internationale normen. Daarnaast vinden we het belangrijk om de kwaliteit van onze Orthocenter specialisten op peil te houden. Ons team beschikt daarom altijd over de laatste kennis en kunde binnen de orthodontie. Nog meer voordelen van Orthocenter Dordrecht:

  • De praktijk ligt op loopafstand van NS station Dordrecht
  • Geen wachtlijst

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Op vrijdag 27 mei is de praktijk gesloten.

Een indruk van
Orthocenter Dordrecht

Om je een indruk te geven van Orthocenter Dordrecht geven we je alvast een korte omschrijving. In onze praktijk maken we gebruik van de nieuwste appratuur, waarmee we beugelbehandelingen kunnen uitvoeren op basis van de meest recente methodes. Verder is onze behandelruimte en wachtkamer open, ruimtelijk en licht ingericht. Uiteraard houden we ook rekening met je privacy. Hierdoor voelt iedereen zich er op zijn of haar gemak in onze orthodontiepraktijk.

Ons team

Ben je benieuwd naar het team van Orthocenter Dordrecht? Maak hier alvast kennis met onze specialisten. Het team bestaat uit enthousiaste assistentes en een tandarts voor orthodontie. Ons team zorgt er samen voor dat jij kunt rekenen op een deskundige en professionele beugelbehandeling in onze orthodontiepraktijk. Wij vinden het bovendien belangrijk dat jij met plezier naar Orthocenter komt. Daarom zullen we als team er alles aan doen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Graag stellen we onze tandarts voor orthodontie en ook onze praktijkmanager aan je voor en vertellen we je over haar studie- en werkachtergrond.

Sadaf Asrar Dordrecht - Orthocenter.nl

Sadaf Asrar

Tandarts voor orthodontie

 

BIG-nummer: 09923559102

Sadaf Asrar heeft de opleiding Tandheelkunde aan de Khyber College of Dentistry in Pakistan gevolgd. Daarna heeft zij zich via een studie aan de Royal College of Surgeons in Edinburgh gespecialiseerd in de orthodontie en deze succesvol afgerond. Sadaf is ook geregistreerd tandarts bij de General Dental Council in het Verenigd Koninkrijk.

Sadaf werkt sinds 2011 bij verschillende praktijken van Orthocenter en is praktijkmanager van Orthocenter Dordrecht.

Vragen die je misschien al hebt

Het krijgen van een beugel is spannend. Zeker omdat dit niet een alledaagse bezigheid is. Zo heb je keuze uit diverse soorten beugels, waarbij de onzichtbare beugel ook tot de mogelijkheden behoort. Misschien twijfel je nog over of een beugelbehandeling noodzakelijk is? Of wil je juist meer weten over de mogelijkheden van een beugel bij kinderen? Kortom, wij kunnen ons voorstellen dat je nu al diverse vragen voor ons hebt. Wij beantwoorden deze vragen graag. Bekijk alvast onze veelgestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet bij? Stel deze vraag dan aan  het team van Orthocenter Dordrecht.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?