Orthocenter Dokkum | Beugelbehandeling voor jong en oud!

De orthodontiepraktijk
in Dokkum

Het team van Orthocenter Dokkum heeft maar één doel: en dat is je helpen aan een mooi gebit. Wanneer jij onze orthodontiepraktijk in Dokkum verlaat met een stralende lach en meer zelfvertrouwen, zijn de tandarts voor orthodontie en het team pas echt tevreden. In de praktijk in Dokkum werken we uitsluitend met de beste materialen en nieuwste technieken voor beugelbehandelingen. Bij Orthocenter Dokkum krijg je dan ook altijd de juiste beugelbehandeling die perfect past bij je wensen.

Waarom voor Orthocenter Dokkum kiezen?

  • De beste materialen en nieuwste technieken
  • Geen wachtlijsten bij Orthocenter Dokkum
  • Gratis parkeren voor de deur van de orthodontiepraktijk

Orthocenter Dokkum is gecertificeerd
Orthocenter Dokkum is officieel ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit betekent dat onze orthodontiepraktijk voldoet aan de strenge kwaliteitseisen waaraan orthodontie hoort te voldoen. In de praktijk in Dokkum houden we de kwaliteit continu op peil. Ons team houdt hun kennis en kunde bij en werkt volgens de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Hierdoor zorgen wij dat jij altijd een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgt. En dat iedereen met een stralende lach en meer zelfvertrouwen Orthocenter Dokkum verlaat. En juist dat maakt het verschil!
We zien je graag binnenkort in onze orthodontiepraktijk!

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Dokkum

Om je een indruk te geven van de orthodontiepraktijk in Dokkum vertellen we je graag iets meer over onze praktijk. Onze praktijk is modern, voorzien van de nieuwste appratuur en we maken gebruik van de nieuwste methodes op het gebied van beugelbehandelingen De behandelruimte en wachtkamer zijn open, ruimtelijk en licht ingericht. We houden uiteraard rekening met je privacy. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in Orthocenter Dokkum.

Ons team

De praktijk voor orthodontie in Dokkum bestaat uit een team van enthousiaste assistentes en een tandarts voor orthodontie. Samen maken zij van Orthocenter Dokkum een praktijk waar iedereen graag komt. Dit doen ze door het geven van een professionele, deskundige en persoonlijke beugelbehandeling. Voorop staat dat jij straks met een prachtige glimlach onze praktijk verlaat. Graag stellen we onze tandarts voor orthodontie, en tevens praktijkmanager, van Orthocenter Dokkum aan je voor en vertellen we meer over zijn studie- en werkachtergrond.

Manuel Segura Álvarez - Orthocenter Dokkum

Manuel Segura Álvarez

Tandarts voor Orthodontie

BIG-nummer: 79917334902

Manuel Segura Álvarez is tandarts voor orthodontie en de praktijkmanager van Orthocenter Dokkum. Een tandarts voor orthodontie onderscheidt zich van een gewone tandarts door zijn vergaande specialisatie.

Na het succesvol afronden van zijn tandartsopleiding aan de Rey Juan Carlos Universiteit in Madrid heeft Manuel zich via een masterstudie in de orthodontie gespecialiseerd. Manuel heeft vanaf 2012 bij verschillende tandartspraktijken in Spanje en Ierland gewerkt.

Vragen die je misschien al hebt

Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien al een aantal vragen hebt voor Orthocenter Dokkum. Twijfel je misschien nog of je wel een beugelbehandeling nodig hebt? Of wil je weten welke behandelingen er mogelijk zijn voor jou kinderen? Al dit soort vragen beantwoorden wij graag.

Staat je vraag er niet bij? Bekijk dan onze veel gestelde vragen.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?