Orthocenter Ypenburg Den Haag | Orthodontie in Den haag

De orthodontiepraktijk in Ypenburg Den Haag

Bij Orthocenter Den Haag Ypenburg ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een goede orthodontiepraktijk in Den Haag voor een beugelbehandeling. Met 40 jaar ervaring weten wij als geen ander welke beugelbehandeling het beste bij jou past en hoe jij straks met een mooi én stralend gebit onze orthodontiepraktijk in Ypenburg verlaat. In onze moderne praktijk krijg je een persoonlijke en deskundige behandeling helemaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Dit doen we met de nieuwste behandelmethodes, hoogwaardige materialen en een team waar wij trots op zijn!

De meeste mensen gaan naar de orthodontist omdat ze een gebit met rechte tanden mooier vinden, máár met een mooi recht gebit krijg je zoveel meer! Een mooie lach en meer zelfvertrouwen bijvoorbeeld. Dat maakt een mens op zijn mooist. Vertel ons jouw wensen en samen bepalen we welke beugelbehandeling daar het beste bij past. Onze orthodontist bespreekt graag met jou de mogelijkheden. Zo krijg jij een behandeling op maat. Kom je langs in onze orthodontiepraktijk in Ypenburg Den Haag?

Orthocenter Den Haag Ypenburg is ISO gecertificeerd
Orthocenter Den Haag Ypenburg is officieel ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit betekent dat onze orthodontiepraktijk voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die gelden binnen de tak van orthodontie. Kwaliteit is voor ons dan ook erg belangrijk. We streven altijd naar beter en we proberen de kwaliteit in onze praktijk dan ook zo hoog mogelijk te houden. Ons team beschikt over kennis en kunde met betrekking tot de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling; dat is wat je bij Orthocenter Den Haag Ypenburg krijgt.

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Onze moderne orthodontiepraktijk in Ypenburg in Den Haag is voorzien van de meest geavanceerde apparatuur. Dat is belangrijk want zo kunnen wij iedereen, – jong én oud – voorzien van een beugelbehandeling volgens de nieuwste behandelmethodes. Deze beugelbehandelingen voeren wij uit in onze open en ruimtelijke behandelruimte. Dit geeft onze orthodontiepraktijk een fijne en sfeervolle uitstraling.
Je wordt ontvangen door ons vriendelijk personeel dat er alles aan zal doen jouw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Dat jij je prettig voelt in onze orthodontiepraktijk in Ypenburg, dat is wat voor ons telt. Natuurlijk houden wij ook rekening met je privacy.

Ons team in Orthocenter Den Haag Ypenburg

Ben je nieuwsgierig geworden naar het team van Orthocenter Den Haag Ypenburg? Wij stellen ze natuurlijk graag even aan je voor. Ons team bestaat uit enthousiaste assistentes en een orthodontist. Zij zullen straks de beugelbehandeling uitvoeren. Samen zorgen zij ervoor dat jij een professionele en deskundige beugelbehandeling krijgt waar je later nog veel profijt van hebt. Een mooi en stralend gebit, daar gaan we voor!

Behandelend arts in Orthocenter Den Haag Ypenburg

We stellen graag alvast onze orthodontist in Orthocenter Ypenburg in Den Haag aan je voor, die naast haar werkzaamheden al arts, ook onze praktijkmanager is. Hieronder lees je meer over haar studie- en werkachtergrond in de orthodontie.

Orthodontist Diana Bianu Den Haag Ypenburg - Orthocenter.nl

Diana Bianu

Orthodontist

 

BIG-nummer: 39915419402

Lid van: NVvO

Diana Bianu is orthodontist en is praktijkmanager van Orthocenter Den Haag Ypenburg. Een orthodontist onderscheidt zich van een gewone tandarts door zijn vergaande specialisatie. Diana is ingeschreven in het specialistenregister voor Dento Maxiliaire Orthopaedie (DMO). 

Na het succesvol afronden van haar tandartsopleiding aan de University of Medicine and Pharmacy ‘Victor Babes’ Timisoara (Roemenië), specialiseerde Diana zich in 2012 als orthodontist. Diana startte haar carrière in 2003 op afdeling kaakchirurgie van het Marienhospital in Stuttgart (Duitsland). In 2007 maakte zij de overstap naar een privékliniek in Roemenië, waar zij werkte als vrijwilliger. In 2010 ging zij aan de slag als parttime orthodontist bij een privékliniek in Roemenië.

Vragen die je misschien al hebt

Het nemen van een beugel is geen alledaagse bezigheid. Dat er vragen is daarom ook logisch én natuurlijk goed,
want dat betekent dat je er mee bezig bent. Om jou tot een weloverwogen keuze te laten komen helpen wij je dan
ook graag bij de vragen die je hebt. Er is veel mogelijk op het gebied van beugels, zo ook een onzichtbare beugel,
máár welke is nou het meest geschikt is voor jou? Twijfel je over een beugelbehandeling? Of wil je meer weten over
orthodontie bij kinderen of volwassenen? Ons team van Orthocenter Den Haag Ypenburg beantwoordt graag al je vragen.
Bekijk eerst eens onze veel gestelde vragen. De kans is groot dat je vraag daar al beantwoord wordt. Anders kun je
je vraag stellen aan iemand van ons team. Die helpt je graag!

Eerste hulp bij beugelongemakken

Wanneer er iets mis is met een beugel, is het raadzaam tijdens openingstijden contact op te nemen met de praktijk. De receptioniste maakt dan een afspraak om de klacht te verhelpen. Krijgt u ’s avonds, in het weekend of op vakantie problemen, kijk dan eerst of u het probleem kunt verhelpen via onze Ortho EHBO.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?