Orthocenter Transvaal Den Haag | Orthodontie in Den haag

De praktijk voor orthodontie
in Transvaal Den Haag

Bij Orthocenter Den Haag Transvaal ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een goede orthodontiepraktijk voor een beugelbehandeling. Met 40 jaar ervaring weten wij als geen ander welke beugelbehandeling het beste bij jou past en hoe jij straks met een mooi én stralend gebit onze praktijk in Transvaal Den Haag verlaat. In onze fijne orthodontiepraktijk krijg je een persoonlijke en deskundige behandeling helemaal afgestemd op jou. Wij doen dat met de nieuwste behandelmethodes, hoogwaardige materialen en een team waar wij trots op zijn!

In onze orthodontiepraktijk in Transvaal Den Haag sta jij centraal. De meeste mensen gaan naar de orthodontist omdat ze een gebit met rechte tanden mooier vinden, máár een mooi recht gebit betekent zoveel meer! Een mooie lach en meer zelfvertrouwen bijvoorbeeld. Vertel ons jouw wensen en samen bepalen we welke beugelbehandeling daar het beste bij past. Een behandeling op maat; dat is waar wij voor gaan! We heten je van harte welkom bij Orthocenter Den Haag Transvaal.

Orthocenter Den Haag Transvaal is ISO gecertificeerd; kwaliteit is wat telt
Orthocenter Den Haag Transvaal is officieel ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit betekent dat onze orthodontiepraktijk in Transvaal Den Haag voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die gelden binnen de tak van orthodontie. Kwaliteit is voor ons dan ook erg belangrijk. Bij Orthocenter streven we altijd naar beter en we proberen de kwaliteit in onze praktijk dan ook zo hoog mogelijk te houden. Ons team beschikt over de kennis en kunde met betrekking tot de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling; dat is wat je bij Orthocenter Den Haag Transvaal krijgt. In onze orthodontiepraktijk kun je niet alleen rekenen op onze deskundigheid, máár heb je nog verschillende andere voordelen, namelijk:

  • Gratis parkeren
  • Het team spreekt 6 verschillende talen
  • De praktijk is centraal gelegen in Den Haag

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Den Haag Transvaal

Onze moderne orthodontiepraktijk in Den Haag Transvaal is voorzien van de meest geavanceerde apparatuur en we maken gebruik van de nieuwste behandelmethodes. Dit is natuurlijk belangrijk om de stand van het gebit zo goed mogelijk te corrigeren en optimaliseren. Deze beugelbehandelingen voeren wij uit in onze open en sfeervolle praktijk. Daarnaast kan je bij jouw bezoek rekenen op vaardig en vriendelijk personeel dat er alles aan zal doen jou bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Wij willen namelijk dat jij je prettig voelt in onze orthodontiepraktijk. Daarbij houden we uiteraard ook rekening met je privacy. Bij onze praktijk in Transvaal is tevens genoeg (gratis) parkeergelegenheid in de buurt. Wij zijn centraal gelegen in Den Haag en zijn daardoor goed bereikbaar!

Ons team

Ben je al nieuwsgierig geworden naar het team van Orthocenter Den Haag Transvaal dat zich straks over jou gaat ontfermen? Wij stellen ze natuurlijk graag even aan je voor. Ons team bestaat uit enthousiaste assistentes en een behandelend arts. Zij zullen straks de beugelbehandeling uitvoeren. Samen zorgen zij ervoor dat jij in onze praktijk in Den Haag Transvaal een professionele en deskundige beugelbehandeling krijgt waar je later nog veel profijt van hebt. Een mooi en stralend gebit, daar gaan we voor!

We stellen graag alvast onze behandelend arts, die ook onze praktijkmanager is, aan je voor. Hieronder lees je meer over haar studie- en werkachtergrond in de orthodontie.

Tandarts voor orthodontie Cynthia Reina Lopez Den Haag Transvaal - Orthocenter.nl

Cynthia Lopez Reina

Tandarts voor orthodontie

MSc Ortodoncia

 

BIG-nummer: 99922395602

Cynthia López Reina is ‘tandarts voor orthodontie’. Zij is MSc Ortodoncia*, aangezien zij haar orthodontieopleiding in Spanje heeft gevolgd en succesvol heeft afgerond. Cynthia is praktijkmanager van Orthocenter Den Haag Transvaal. 

Na het succesvol afronden van haar tandartsopleiding heeft zij haar postdoctorale opleiding in orthodontie gevolgd bij Dr. Ernesto Spaccesi. Daarna heeft zij zich via een masterstudie aan de pauselijke Universiteit van Salamanca gespecialiseerd in de orthodontie. Op deze universiteit werkt zij momenteel als docent van de masteropleiding Orthodontie. Ze begeleidt studenten onder meer tijdens hun wetenschappelijke onderzoekswerken. Cynthia heeft vanaf 2005 bij verschillende tandarts- en orthodontiepraktijken in Spanje gewerkt.

* De Europese Commissie heeft een curriculum vastgesteld om na het behalen van de orthodontieopleiding te voldoen aan de titelvoering “orthodontist”. Spanje kent geen apart register voor orthodontisten, ook al voldoet de universitaire opleiding aan dezelfde Europese eisen. Daarom erkent Nederland de Spaanse titel niet en gebruikt zij de titel MSc Ortodoncia.

Vragen die je misschien al hebt

Bij het nemen van een beugel kunnen er tal van vragen zijn. Dat er vragen naar boven komen is natuurlijk goed, want dat betekent dat je er mee bezig bent en straks een weloverwogen keuze kunt maken. Bij die vragen helpen wij je dan ook graag. Er is veel mogelijk op het gebied van beugels, zo ook een onzichtbare beugel, máár welke is nou het meest geschikt is voor jou? Of wil je meer weten over orthodontie bij kinderen of volwassenen? Ons team van Orthocenter Den Haag Transvaal beantwoordt graag al je vragen. Bekijk eerst onze veel gestelde vragen, misschien dat je vraag daar al beantwoord wordt. Anders kun je je vraag stellen aan iemand van ons team in de orthodontiepraktijk in Transvaal Den Haag.

Eerste hulp bij beugelongemakken

Wanneer er iets mis is met een beugel, is het raadzaam tijdens openingstijden contact op te nemen met de praktijk. De receptioniste maakt dan een afspraak om de klacht te verhelpen. Krijgt u ’s avonds, in het weekend of op vakantie problemen, kijk dan eerst of u het probleem kunt verhelpen via onze Ortho EHBO.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?