Orthocenter Den Haag Loosduinen | Specialist in beugels

De orthodontiepraktijk
in Den Haag

Bij Orthocenter Den Haag Loosduinen helpen wij je graag aan een mooi gebit. Dit doen wij al 40 jaar met veel plezier en mooie resultaten. Wij leveren kwalitatieve zorg aan iedereen die nog niet helemaal tevreden is met zijn of haar gebit. Jong en oud, iedereen kan bij ons terecht; onze orthodontistenpraktijk is namelijk gespecialiseerd in orthodontie voor volwassenen en kinderen. In onze prettige praktijk werken wij met vriendelijk personeel, de beste materialen en de nieuwste behandeltechnieken. Zo helpen wij iedereen aan een stralende lach en meer zelfvertrouwen. En dat maakt verschil!

Deskundig en ISO gecertificeerd

Orthocenter Den Haag Loosduinen is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit betekent dat wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen. Kwaliteit staat namelijk hoog in het vaandel in onze orthodontiepraktijk. Onze behandelmethoden voldoen aan de normen en we hechten veel waarde aan continue verbetering binnen onze praktijk. Onze specialisten beschikken daarom ook altijd over de kennis en kunde van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Naast onze deskundigheid zijn er nog meer voordelen waar je bij Orthocenter Den Haag Loosduinen op kunt rekenen. Zo geniet je onder andere van:

  • Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Geen wachtlijst

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Den Haag Loosduinen

Onze moderne orthodontiepraktijk is voorzien van nieuwe apparatuur en we maken gebruik van de nieuwste behandelmethodes. De behandelruimte en wachtkamer zijn open, ruimtelijk en licht ingericht. Dit brengt een open en warme sfeer met zich mee. Iets dat wij heel belangrijk vinden, want wij willen dat iedereen zich prettig voelt in onze praktijk. We houden uiteraard rekening met je privacy.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste assistentes en een tandarts voor orthodontie. Samen zorgen wij ervoor dat je een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgt. Voorop staat dat jij met plezier naar onze praktijk komt en een goede behandeling geniet waar je later veel profijt van zal hebben. Graag stellen we onze tandarts voor orthodontie, tevens praktijkmanager aan je voor en vertellen we je over haar studie- en werkachtergrond.

Tandarts voor orthodontie Vera Calin Den Haag Loosduinen - Orthocenter.nl

Vera Calin

Tandarts voor orthodontie

 

BIG-nummer: 49924870902

Vera Calin is tandarts voor orthodontie en is praktijkmanager van Orthocenter Den Haag Loosduinen. Vera heeft de opleiding Tandheelkunde aan de Victor Babes University gevolgd. Vervolgens heeft zij zich via een Postgraduate opleiding orthodontie verder gespecialiseerd in de orthodontie. Vera heeft bij diverse tandartspraktijken in Roemenië gewerkt.

Vragen die je misschien al hebt

Heb jij te horen gekregen dat je misschien wel een beugel nodig hebt? Dat kan natuurlijk de nodige vragen oproepen en wij beantwoorden die graag. Twijfel je bijvoorbeeld over het nemen van een beugel of wil je weten wat de mogelijkheden voor orthodontie bij volwassenen of kinderen zijn? Er zijn daarnaast verschillende soorten beugels. Misschien vraag jij je wel af welke daarvan het best bij je past? Bekijk hieronder dan de veelgestelde vragen. Misschien staat je vraag er al tussen. Staat je vraag er niet bij? Stel deze dan gerust aan iemand van ons team.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?