Orthocenter Delft | De orthodontiepraktijk in Delft

Praktijk voor orthodontie
in Delft

Ben je op zoek naar een orthodontiepraktijk in Delft? Dan ben je bij Orthocenter aan het juiste adres. In onze praktijk helpen we je graag aan een stralend gebit. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke beugelbehandeling het beste bij jou past. Iedereen die nog niet tevreden is met zijn of haar gebit heten wij van harte welkom in onze praktijk. We werken met hoogwaardige materialen in combinatie met moderne behandelmethodes, om tot de beste resultaten te komen.

In onze orthodontiepraktijk in Delft is een persoonlijke behandeling belangrijk. Iedereen heeft andere wensen en daarom sta jij als persoon centraal. De beugelbehandeling sluiten we aan op jou wensen en behoeften. Tijdens een persoonlijk gesprek met de tandarts voor orthodontie wordt besproken welke behandeling tot het gewenste resultaat zal leiden. Op basis van een professionele deskundige en persoonlijke behandeling voorzien we iedereen van een stralende lach. Dit geeft meer zelfvertrouwen. En dat maakt verschil! Kom daarom snel langs bij Orthocenter Delft.

Onze voordelen

  • Goed bereikbare orthodontiepraktijk, ook met OV
  • ISO 9001:2015 certificering
  • Deskundig en vriendelijk team

ISO gecertificeerd: kwaliteit staat voorop
Orthocenter heeft een ISO 9001:2015 certificering. Dit houdt in dat ook Orthocenter Delft voldoet aan de strenge kwaliteitseisen. Daarnaast werken we continue aan verbetering binnen onze orthodontiepraktijk. Kwaliteit vinden we namelijk enorm belangrijk en daarom beschikt het team altijd over de kennis en kunde van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie.

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Introductie
van Orthocenter Delft

Onze praktijk in Delft is modern. De behandelruimte en wachtkamer zijn open, ruimtelijk en licht ingericht, waardoor jij je gelijk welkom voelt. In onze moderne praktijk werken we met de allernieuwste apparatuur. Zo kunnen we je van een professionele beugelbehandeling voorzien. Natuurlijk houden we ook rekening met je privacy. Verder is Orthocenter Delft goed bereikbaar. Kom je met het openbaar vervoer? Dan zijn we op loopafstand van het NS-station gelegen.

Ons team bij Orthocenter Delft

Nieuwsgierig wie jou straks gaat behandelen? Ons team bestaat uit enthousiaste assistentes en een tandarts voor orthodontie. Zij zorgen ervoor dat jij in onze praktijk een professionele en deskundige beugelbehandeling krijgt. Daarbij vinden we het belangrijk dat je met plezier naar onze praktijk komt. Daarom doen we er alles aan om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Graag stellen we onze tandarts voor orthodontie, die ook onze praktijkmanager is, aan je voor. Hieronder vertellen we graag meer over haar studie- en werkachtergrond in de orthodontie.

Tandarts voor orthodontie Ana Cambra Delft Rijswijk - Orthocenter.nl

Ana Cambra

Tandarts voor orthodontie

MSc Ortodoncia

 

BIG-nummer: 49921059102

Lid van: VTvO

Ana Cambra is ‘tandarts voor orthodontie’. Zij is MSc Ortodoncia*, aangezien zij haar orthodontieopleiding in Spanje heeft gevolgd en succesvol heeft afgerond. Ana is praktijkmanager van Orthocenter Delft. 

Na het succesvol afronden van haar tandartsopleiding is Ana direct begonnen aan haar specialisatie Orthodontie. Deze opleiding heeft zij in 2014 behaald. Tijdens haar specialisatie heeft Ana zes jaar als tandarts bij verschillende tandartsenpraktijken in Spanje gewerkt. Na het afronden van haar specialistenopleiding in Orthodontie heeft zij twee jaar als orthodontist bij verschillende praktijken in Spanje gewerkt.

* De Europese Commissie heeft een curriculum vastgesteld om na het behalen van de orthodontieopleiding te voldoen aan de titelvoering “orthodontist”. Spanje kent geen apart register voor orthodontisten, ook al voldoet de universitaire opleiding aan dezelfde Europese eisen. Daarom erkent Nederland de Spaanse titel niet en gebruikt zij de titel MSc Ortodoncia.

Vragen die je misschien al hebt

Het nemen van een beugel doe je niet elke dag. Er zijn diverse soorten beugels, waarbij een onzichtbare beugel ook tot de opties behoort. Heb je nog enige twijfels of een beugelbehandeling noodzakelijk is voor jou? Of wil je meer weten over orthodontie bij kinderen of volwassenen? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je al een aantal vragen vooraf hebt. Wij beantwoorden deze graag. Bekijk onze veelgestelde vragen hier. Staat je vraag er niet bij? Stel deze dan aan het team van Orthocenter Delft.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Hoelang duurt een eerste consult?

Gemiddeld duurt een eerste consult 15 minuten. Dit is per praktijk verschillend. Tijdens deze afspraak kijkt de arts naar je gebit, de kaken en je gezicht. Je wensen en verwachtingen worden besproken en ook je medische geschiedenis. Vervolgens bespreken we in grote lijnen de mogelijkheden van een orthodontische behandeling.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?