Orthocenter Appingedam | Beugelbehandelingen voor jong en oud

Onze praktijk
in Appingedam

Bij Orthocenter Appingedam helpen wij je graag aan een stralende lach. Met bijna 40 jaar ervaring op het gebied van orthodontie ben je bij Orthocenter aan het juiste adres voor een beugelbehandeling. Bij ons krijgt iedereen die nog niet tevreden is over zijn of haar gebit altijd de juiste zorg. Dat geldt zowel voor jong als oud: wij bieden beugelbehandelingen aan voor zowel kinderen en volwassenen. Er wordt uitsluitend gewerkt met de beste materialen en de nieuwste behandelingstechnieken.

Bij Orthocenter Appingedam sta jij centraal. Onze werkwijze is vakkundig en effectief: vertel ons je wensen en dan kijken we samen hoe we dit resultaat het beste kunnen behalen. Aan de hand van een persoonlijk behandelplan gaat ons deskundige team aan de slag. Je zal profiteren van een professionele en persoonlijke behandeling, wanneer jij straks rondloopt met een stralende lach en meer zelfvertrouwen. Dat maakt verschil. Wanneer zien we jou in onze orthodontiepraktijk in Appingedam?

Deskundig en ISO gecertificeerd
Alle orthodontiepraktijken van Orthocenter zijn ISO gecertificeerd, zo ook onze praktijk in Appingedam. Onze praktijk voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen die gelden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich continue blijven ontwikkelen. Het team beschikt daarom altijd over de laatste kennis en kunde binnen de orthodontie. Je kunt bij ons rekenen op deskundigheid, maar ook op:

  • Een fijne en moderne orthodontiepraktijk
  • Geen wachtlijst

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Appingedam

In Appingedam hebben wij een moderne en vooral klantvriendelijke orthodontiepraktijk. Onze praktijk is uitgerust met de nieuwste apparatuur. Onze praktijk beschikt over een ruime, lichte en open behandelruimte en wachtkamer. Dit zorgt voor een open en warme sfeer. Bij Orthocenter Appingedam vinden we het belangrijk dat jij je prettig voelt in onze praktijk. Uiteraard houden we ook rekening met je privacy.

Ons team

Het team in Appingedam bestaat uit een enthousiast team van assistentes en een tandarts voor orthodontie. Ons team zorgt er samen voor dat je een professionele, deskundige en bovenal persoonlijke behandeling krijgt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij met plezier onze orthodontiepraktijk bezoekt. Graag stellen we onze tandarts voor orthodontie aan je voor.

Manuel Segura Álvarez - Orthocenter Dokkum

Manuel Segura Álvarez

Tandarts voor Orthodontie

BIG-nummer: 79917334902

Manuel Segura Álvarez is tandarts voor orthodontie en de praktijkmanager van Orthocenter Appingedam. Een tandarts voor orthodontie onderscheidt zich van een gewone tandarts door zijn vergaande specialisatie.

Na het succesvol afronden van zijn tandartsopleiding aan de Rey Juan Carlos Universiteit in Madrid heeft Manuel zich via een masterstudie in de orthodontie gespecialiseerd. Manuel heeft vanaf 2012 bij verschillende tandartspraktijken in Spanje en Ierland gewerkt.

Vragen die je misschien al hebt

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt waar je antwoord op wilt voordat je besluit een beugel te nemen. Bijvoorbeeld over de kosten, vergoedingen en waar je nog meer rekening mee moet houden. Ook als je al bij ons in behandeling bent kun je vragen hebben over wat je kunt eten en hoe om te gaan met mogelijke pijnklachten. Wij beantwoorden de meest voorkomende vragen hieronder.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?