Orthocenter Apeldoorn | Beugelbehandelingen voor jong en oud

Onze praktijk
in Apeldoorn

Op zoek naar een orthodontiepraktijk in Apeldoorn? Dan zit je bij Orthocenter Apeldoorn helemaal goed. In onze praktijk helpen we je graag aan een mooi gebit. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke beugelbehandeling het beste bij jou past. Iedereen die nog niet tevreden is met zijn of haar gebit is bij ons welkom voor een professionele beugelbehandeling. Dit geldt voor zowel kinderen als volwassenen. In onze orthodontiepraktijk worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt in combinatie met een moderne beugelbehandelmethode.

In de praktijk van Apeldoorn sta jij als persoon centraal. Het belangrijkste is dat de beugelbehandeling aansluit op jouw behoeften en wensen. Daarom bepaalt de tandarts voor orthodontie op basis van een persoonlijk gesprek met jou welke behandeling tot het gewenste resultaat zal leiden. Met een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling proberen we iedereen weer te voorzien van een stralende lach en meer zelfvertrouwen. En dat maakt verschil! Wij zien je daarom graag binnenkort bij Orthocenter Apeldoorn.

Orthocenter Apeldoorn is ISO gecertificeerd
Alle praktijken van Orthocenter zijn voorzien van de ISO 9001:2015 certificering. Dit betekent dat ook de orthodontiepraktijk in Apeldoorn voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Onze beugel behandelmethodes voldoen aan de internationale normen. Naast kwaliteit vinden we het ook belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Door het volgen van cursussen blijft het team beschikken over de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Zo houden we de kwaliteit van zorg van onze praktijken op een hoog niveau. Bij Orthocenter Apeldoorn kun je naast deskundigheid, ook rekenen op:

  • De praktijk ligt op één minuut lopen van het NS en busstation Apeldoorn
  • Geen wachtlijst

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Apeldoorn

In alle praktijken van Orthocenter wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste apparatuur. Zo kunnen we jou bij Orthocenter Apeldoorn beugelbehandelingen aanbieden op basis van de nieuwste methodes. Verder zijn onze behandelruimte en wachtkamer in de praktijk van Apeldoorn open, ruimtelijk en licht ingericht. Uiteraard nemen we je privacy ook in acht. Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt in onze praktijk. Tot slot is Orthocenter Apeldoorn goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als de fiets en auto.

Het team van Orthocenter Apeldoorn

Ben je benieuwd wie straks jouw beugelbehandeling zal uitvoeren? Hier kun je alvast kennis maken met het team in Apeldoorn. Deze bestaat uit enthousiaste assistentes en een tandarts voor orthodontie. Samen zorgen ze ervoor dat jij kunt profiteren van een deskundige en professionele beugelbehandeling in onze praktijk. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier naar Orthocenter Apeldoorn komt. Daarom zullen we er als team alles aan doen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Graag stellen we onze tandarts voor orthodontie, tevens praktijkmanager, aan voor je en vertellen we je over haar studie- en werkachtergrond.

Sara Méndez - Tandarts voor orthodontie MSc Ortodoncia - zwolle - Apeldoorn - Lelystad

Sara Méndez

Tandarts voor orthodontie

MSc Ortodoncia

 

BIG-nummer: 69916981302

Lid van: VTvO, EOS

Sara Méndez is ‘tandarts voor orthodontie’. Zij is MSc Ortodoncia*, aangezien zij haar orthodontieopleiding in Spanje heeft gevolgd en succesvol heeft afgerond. Sara is praktijkmanager van Orthocenter Apeldoorn. 

Na het succesvol afronden van haar tandartsopleiding aan de Universidad Rey Juan Carlos in Madrid, heeft Sara een jaar als orthodontisch specialist gewerkt bij Cervera Clinic. Vervolgens specialiseerde zij zich aan de Universiteit Álcala de Henares in Madrid als orthodontist, gevolgd door een advanced orthodontic excellence degree. Voordat Sara naar Nederland kwam, heeft zij 5 jaar gewerkt als orthodontist in Madrid. In diezelfde periode heeft zij ook parttime als orthodontist gewerkt bij Clinica Mendez Trujillo in Madrid.

* De Europese Commissie heeft een curriculum vastgesteld om na het behalen van de orthodontieopleiding te voldoen aan de titelvoering “orthodontist”. Spanje kent geen apart register voor orthodontisten, ook al voldoet de universitaire opleiding aan dezelfde Europese eisen. Daarom erkent Nederland de Spaanse titel niet en gebruikt zij de titel MSc Ortodoncia.

Vragen die je misschien al hebt

Het krijgen van een beugel is een niet alledaagse bezigheid. Daarom is het belangrijk om je er goed in te verdiepen. Zo heb je keuze uit diverse soorten beugels. Een onzichtbare beugel hoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden. De vele mogelijkheden maken een keuze maken lastig. Of misschien twijfel je nog of een beugel überhaupt nodig is. Of wil je juist meer weten over de mogelijkheden van een beugel bij kinderen? Kortom, wij kunnen ons voorstellen dat je nu al vragen hebt. Wij beantwoorden je vragen graag. Bekijk alvast onze veelgestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Stel het dan aan het team van Orthocenter Apeldoorn.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?