Orthocenter Amsterdam West | Orthodontie in Amsterdam

Onze orthodontiepraktijk
in Amsterdam West

Ben jij op zoek naar een goede beugeltandarts in Amsterdam West? Dan ben je bij Orthocenter aan het juiste adres. Orthocenter Amsterdam West is de orthodontiepraktijk waar jij terecht kunt voor een beugelbehandeling geheel afgestemd op jou. Met 40 jaar ervaring weten wij namelijk als geen ander welke beugelbehandeling het beste bij jou past. Een mooi en stralend gebit wilt toch iedereen? In onze fijne orthodontiepraktijk in Amsterdam West gaan wij daar voor zorgen. Hier krijg je een persoonlijke en deskundige behandeling waar je later nog veel profijt van hebt. Dit doen wij in onze moderne praktijk met de nieuwste behandelmethodes, hoogwaardige materialen en een team waar wij trots op zijn.

In de orthodontiepraktijk in Amsterdam West staan jouw wensen centraal. Vertel ons wat je wilt bereiken en samen bepalen we welke beugelbehandeling daar het best bij past. Een behandeling helemaal gericht op jouw specifieke wensen; dat is wat je bij Orthocenter Amsterdam West krijgt. Je bent van harte welkom in onze fijne praktijk in Amsterdam West.

Orthocenter Amsterdam West: ISO gecertificeerd

Bij Orthocenter Amsterdam West staat het leveren van kwaliteit voorop. Het gaat immers wel om je gebit. Wij zijn dan ook trots dat die kwaliteit wordt erkend. Orthocenter Amsterdam West is namelijk officieel ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit betekent dat onze orthodontiepraktijk voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die gelden binnen de orthodontie. Bij Orthocenter Amsterdam West streven we desondanks altijd naar beter. Om de kwaliteit in onze orthodontiepraktijk zo hoog mogelijk te houden, is ons team constant bezig op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Zo kunnen wij een professionele, deskundige en vooral persoonlijke behandeling bieden. Onze orthodontiepraktijk in Amsterdam West heeft daarnaast:

  • Geen wachtlijst
  • Ruime parkeergelegenheid

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Op 26 en 27 mei is de praktijk gesloten. 

Krijg alvast een indruk
van Orthocenter Amsterdam West

Ben jij benieuwd naar onze moderne orthodontiepraktijk in Amsterdam West? Dan kun je hier alvast een aantal foto’s bekijken van onze praktijk. Onze praktijk voor orthodontie is voorzien van de meest geavanceerde apparatuur. Dat is natuurlijk belangrijk, want bij jouw beugelbehandeling maken we uitsluitend gebruik van de nieuwste behandelmethodes. Door onze open en ruimtelijke behandelruimte en wachtkamer krijg je bij binnenkomst gelijk een welkom gevoel.

Het team in Orthocenter Amsterdam West

Ben je al nieuwsgierig geworden naar het team van Orthocenter Amsterdam West? Wij stellen ze graag even aan je voor. Het werkzame team in de orthodontiepraktijk in Amsterdam West bestaat uit enthousiaste assistentes en een behandelend arts. Zij zullen zich straks over jou ontfermen en de beugelbehandeling uitvoeren. Samen zorgen zij ervoor dat jij een professionele en deskundige beugelbehandeling krijgt waar je later nog veel plezier van zult hebben.

We stellen graag alvast onze orthodontist, die ook onze praktijkmanager is, aan je voor. Hieronder lees je meer over zijn studie- en werkachtergrond in de orthodontie.

Orthodontist Yossi Natan Amsterdam West - Orthocenter.nl

Yossi Natan

Orthodontist

 

BIG-nummer: 29908674902

Lid van: NVvO, AAO, EOS, WFO

Yossi Natan is orthodontist en is praktijkmanager van Orthocenter Amsterdam West. Een orthodontist onderscheidt zich van een gewone tandarts door zijn vergaande specialisatie. Yossi is ingeschreven in het specialistenregister voor Dento Maxiliaire Orthopaedie (DMO).

Na zijn tandartsopleiding heeft Yossi een universitaire specialistenopleiding gevolgd en als docent en onderzoeker bij een groot universitair medisch centrum gewerkt.

Vragen die je misschien al hebt

Denk jij ook na over een beugelbehandeling bij de beugeltandarts in Amsterdam West? Dan kan het zo zijn dat er bepaalde vragen bij je naar boven komen. Niet zo gek natuurlijk, want een beugel neem je niet iedere dag. Als je vragen hebt, kun je altijd bij Orthocenter Amsterdam West terecht. Er is veel mogelijk op het gebied van beugelbehandelingen en wij vertellen je er graag alles over. Bekijk eerst onze veel gestelde vragen. Misschien dat je vraag daar al beantwoord wordt.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?