Orthocenter Amsterdam Noord | Specialist in beugels

Orthodontie in
Amsterdam Noord

Op zoek naar een orthodontiepraktijk in Amsterdam Noord? Dan ben je bij het Orthocenter aan het juiste adres. Bij Orthocenter Amsterdam Noord helpen wij je graag aan een mooi gebit. Met 40 jaar ervaring op het gebied van orthodontie, bieden wij de juiste zorg aan iedereen die nog niet tevreden is met zijn of haar gebit! Bij Orthocenter bieden we diverse beugelbehandelingen aan voor zowel kinderen als volwassenen. Er wordt in onze orthodontiepraktijk uitsluitend gewerkt met materialen van de hoogste kwaliteit en beugelbehandelingen op basis van de nieuwste technieken.

In de orthodontiepraktijk van Amsterdam Noord sta jij als persoon centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij de beugelbehandeling krijgt die bij jou past. Onze medewerkers luisteren naar je wensen en bekijken samen met jou hoe ze tot het gewenste resultaat kunnen komen. Op basis van een professionele, deskundige en persoonlijke beugelbehandeling proberen we iedereen te helpen aan een stralende lach en meer zelfvertrouwen. Dat is wat het verschil maakt. Wij zien je graag binnenkort bij Orthocenter in Amsterdam Noord!

ISO gecertificeerde orthodontiepraktijk

Orthocenter in Amsterdam Noord beschikt over een ISO 9001:2015 certificering. Dit houdt in dat de orthodontiepraktijk voldoet aan strenge kwaliteitseisen. De methodes die wij toepassen tijdens een beugelbehandeling voldoen aan internationale normen. Bovendien hechten we veel waarde aan continue verbetering in onze orthodontiepraktijk. Om de kwaliteit op peil te houden beschikken onze specialisten in de praktijk altijd over de kennis en kunde van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Naast onze deskundigheid op het gebied van orthodontie, kun je bij ons ook rekenen op onder andere:

  • Op loopafstand de Noord/Zuidlijn
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Geen wachtlijst
  • 5 dagen per week geopend

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Amsterdam Noord

Bij Orthocenter maken we gebruik van de nieuwste apparatuur en voeren we beugelbehandelingen uit op basis van de nieuwste methodes. De behandelruimte en wachtkamer van deze orthodontiepraktijk zijn open, ruimtelijk en licht ingericht. Uiteraard houden we ook rekening met je privacy. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in onze orthodontiepraktijk. Tot slot is Orthocenter goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer, als de auto en fiets.

Ons team in Amsterdam Noord

Wil je graag weten wie straks bij jou beugelbehandelingen uit gaat voeren? Maak hier alvast kennis met het orthodontieteam van Amsterdam Noord. Ons team bestaat uit een orthodontist en enthousiaste assistentes. Samen zorgen wij ervoor dat jij een deskundige en professionele beugelbehandeling krijgt in onze orthodontiepraktijk. Daarbij staat uiteraard voorop dat jij met plezier naar Orthocenter komt. We zullen er als team alles aan doen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Graag stellen we onze orthodontist, tevens praktijkmanager, aan je voor en vertellen we je over zijn studie- en werkachtergrond.

Nikos Karpitsaris

Orthodontist

BIG-nummer: 59920504002

Lid van: EOS, AAO, WFO en VTvO

Nikos Karpitsaris is orthodontist en de praktijkmanager van Orthocenter Amsterdam Noord. Nikos is ingeschreven in het specialistenregister voor Dento Maxiliaire Orthopaedie (DMO).

Nikos heeft de opleiding Tandheelkunde aan de Aristotle Universiteit in Griekenland gevolgd. Tijdens zijn studie heeft hij een jaar Erasmusstudies in Istanbul en in Duitsland gevolgd. Na het succesvol afronden van zijn tandartsopleiding heeft hij zich via een 3-jaar full time masterstudie aan de Marmara Universiteit gespecialiseerd in de orthodontie. In Griekenland en Duitsland heeft hij als tandarts in verschillende tandartspraktijken gewerkt.

Vragen die je misschien al hebt

Wanneer je een beugel krijgt is dat best een beetje spannend. Zeker omdat het niet een alledaagse bezigheid is. Er zijn diverse soorten beugels, waarbij een onzichtbare beugel ook tot de mogelijkheden behoort. Misschien twijfel je nog over of een beugelbehandeling wel nodig is? Of ben je meer geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een beugel bij kinderen? Kortom, wij kunnen ons voorstellen dat je nu al diverse vragen voor ons hebt. Het team van Orthocenter Amsterdam Noord beantwoordt deze vragen graag! Bekijk alvast onze veelgestelde vragen hier. Staat je vraag er niet bij? Stel deze vraag dan aan het team van onze orthodontiepraktijk.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?