Orthocenter Alkmaar Oudorp | Beugelbehandeling in Alkmaar Oudorp

Jouw praktijk voor orthodontie
in Alkmaar Oudorp

Bij Orthocenter Alkmaar Oudorp helpen wij je graag aan een mooi gebit. Met ruim 40 jaar ervaring hebben wij al veel mensen geholpen met de juiste zorg. Het eindresultaat? Een mooi en stralend gebit. In onze prettige praktijk werken wij met de beste materialen en de nieuwste behandeltechnieken om zo iedereen van een goede behandeling te kunnen voorzien. Dit geldt voor jong én oud. Bij Orthocenter Alkmaar Oudorp bieden wij namelijk beugelbehandelingen aan voor kinderen en volwassenen. Ons doel is namelijk om voor iedereen, ongeacht de leeftijd, een droomgebit te verwezenlijken. Een mooi gebit geeft je namelijk meer zelfvertrouwen.

Bij Orthocenter Alkmaar Oudorp is je gebit natuurlijk heel belangrijk, maar jijzelf natuurlijk nog meer. Jij staat centraal en je wensen zijn belangrijk. Bij ons kun je daarom rekenen op een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling. Onze professionele medewerkers luisteren naar je wensen en bekijken samen met jou hoe deze het beste zijn te realiseren. Een prachtige lach en meer zelfvertrouwen; daar gaan we voor. En dat maakt verschil!

ISO gecertificeerde orthodontiepraktijk
Onze praktijk voor orthodontie in Alkmaar Oudorp heeft een ISO 9001:2015 certificering. Dit houdt in dat onze orthodontiepraktijk voldoet aan de strenge kwaliteitseisen. Hier hechten wij veel waarde aan en dat zie je terug in onze praktijk. We streven namelijk naar continue verbetering binnen onze orthodontiepraktijk en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom beschikken al onze specialisten in de orthodontiepraktijk altijd over de kennis en kunde van de laatste ontwikkelingen binnen de Orthodontie. Niet alleen kun je rekenen op deskundigheid op het gebied van orthodontie, maar ook op:

  • Geen wachtlijst
  • Fijne en moderne orthodontiepraktijk

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Alkmaar Oudorp

Onze moderne orthodontiepraktijk is voorzien van nieuwe apparatuur en we maken gebruik van de nieuwste behandelmethodes. Bij Orthocenter Alkmaar Oudorp zijn de behandelruimte en wachtkamer open, ruimtelijk en licht ingericht. We houden uiteraard rekening met je privacy. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je prettig voelt in onze praktijk en hier met een fijn gevoel komt. Ben je benieuwd geworden naar onze praktijk voor orthodontie? Bekijk dan hier alvast een selectie foto’s en krijg  meteen een indruk wat je kunt verwachten.

Enthousiast team

Samen zorgen wij ervoor dat je een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgt. Voorop staat dat jij met plezier naar onze praktijk komt. Graag stellen we onze tandarts voor orthodontie en praktijkmanager aan je voor en vertellen we je over haar studie- en werkachtergrond.

Elena Romera

Tandarts voor orthodontie
BIG-nummer: (in aanvraag)

Elena Romera is tandarts voor orthodontie en praktijkmanager bij Orthocenter Haarlem. Elena is afkomstig uit Spanje waar zij na haar tandartsopleiding aansluitend haar universitaire master orthodontie heeft behaald. Ze heeft haar master op basis van het Erasmus curriculum behaald, zoals dat ook in Nederland wordt gevolgd. In Spanje heeft Elena bij verschillende praktijken gewerkt, waardoor zij ruime ervaring heeft met het behandelen van patiënten van alle leeftijden. Zij wordt in de praktijkvoering bijgestaan door Yvonne Belderbos. Yvonne is tandarts voor orthodontie (BIG: 39050748302) en praktijkmanager van Orthocenter Hoorn.

Tandarts voor orthodontie Yvonne Belderbos Hoorn - Stedebroec -Orthocenter.nl

Yvonne Belderbos

Tandarts voor orthodontie
BIG-nummer: 39050748302
Lid van: ANT, VTvO, KRT-register

Vragen die je misschien al hebt

Het nemen van een beugel is een grote stap. Dit kan de nodige vragen met zich meebrengen. Er zijn bijvoorbeeld diverse soorten beugels, welke past nou het beste bij jou? Heb je nog enige twijfels of een beugelbehandeling noodzakelijk is voor jou? Of wil je meer weten over orthodontie bij kinderen of volwassenen? Dat je deze vragen hebt is vanzelfsprekend en wij van Orthocenter Alkmaar Oudorp beantwoorden deze graag. Bekijk allereerst onze veelgestelde vragen hier. Staat je vraag er niet bij? Stel deze dan aan één van onze specialisten in de orthodontiepraktijk van Alkmaar Oudorp.

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?