Orthocenter Alkmaar Daalmeer | Specialist in beugels

Jouw praktijk voor orthodontie
in Alkmaar Daalmeer

Bij Orthocenter Alkmaar Daalmeer helpen wij je graag aan een mooi gebit en een stralende lach. Dit doen wij al bijna 40 jaar lang en in die tijd hebben wij verschillende mensen geholpen met het verwezenlijken van hun droomgebit. Wij leveren kwalitatieve zorg aan iedereen die onvrede ondervindt aan zijn of haar gebit. Dit geldt voor jong of oud. Onze orthodontiepraktijk is namelijk gespecialiseerd in orthodontie voor volwassenen en kinderen. Een mooie lach en veel zelfvertrouwen willen wij graag voor iedereen mogelijk maken, voor minder doen wij het niet! Bij Orthocenter Alkmaar Daalmeer Samen met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op. Bij ons kun je naast maatwerk ook rekenen op onze enthousiaste medewerkers. Zij zorgen ervoor dat je een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling krijgt. Wij zien je graag binnenkort in onze praktijk!

Deskundige orthodontie met ISO certificering
Orthocenter in Alkmaar Daalmeer is gecertificeerd met ISO 9001:2015. Dit houdt in dat de praktijk voor orthodontie voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen. De beugelbehandelingen die we uitvoeren voldoen aan de internationale normen. Daarnaast hechten we veel waarde aan een continue verbetering binnen onze orthodontiepraktijk in Alkmaar Daalmeer. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat zie je terug in de kennis en kunde van al onze specialisten. Wij werken op basis van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Bij Orthocenter kun je niet alleen rekenen op deskundigheid, maar ook profiteer je bij ons van:

  • Geen wachtlijst
  • Prettige en moderne orthodontiepraktijk
  • Ruime openingstijden (5 dagen per week geopend)

Bij onze praktijk kan je terecht voor

Een indruk van
Orthocenter Alkmaar Daalmeer

De orthodontiepraktijk van Alkmaar Daalmeer is modern. Wij werken in deze praktijk uitsluitend met apparatuur die voldoet aan de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen we altijd de nieuwste methodes uitoefenen op het gebied van beugelbehandelingen. De behandelruimte en wachtkamer van de orthodontiepraktijk zijn open, ruimtelijk en licht ingericht. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in onze orthodontiepraktijk. Ook houden we altijd rekening met je privacy. Orthocenter Alkmaar Daalmeer is goed bereikbaar en je kunt je auto of fiets er gemakkelijk parkeren.

Het team van onze orthodontiepraktijk in Alkmaar Daalmeer

Ben jij benieuwd door wie jij straks behandeld wordt? We laten je graag alvast even kennis maken met ons team dat werkzaam is bij Orthocenter Alkmaar Daalmeer. Ons team bestaat uit enthousiaste assistentes en een tandarts voor orthodontie. In onze orthodontiepraktijk kun je een professionele en deskundige beugelbehandeling verwachten. Daarbij vinden wij het belangrijk dat jij met plezier naar Orthocenter komt. We doen er daarom altijd alles aan om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Graag stellen we onze tandarts voor orthodontie, tevens praktijkmanager, aan je voor en vertellen we je over zijn studie- en werkachtergrond.

Tandarts voor orthodontie Juan Lorente Bulnes Wormerveer Alkmaar Daalmeer - Orthocenter.nl

Juan Lorente Bulnes

Tandarts voor orthodontie

MSc Ortodoncia

 

BIG-nummer: 59918376902

Lid van: VTvO

Juan Lorente is ‘tandarts voor orthodontie’. Hij is MSc Ortodoncia*, aangezien hij zijn orthodontieopleiding in Spanje heeft gevolgd en succesvol heeft afgerond. Juan is praktijkmanager van Orthocenter Alkmaar Daalmeer. 

Na het succesvol afronden van zijn tandartsopleiding aan de Universiteit van Madrid in 2009, heeft Juan bij verschillende tandartspraktijken in Spanje en in het Verenigd Koninkrijk gewerkt. Daarna is Juan zich via een universitaire studie gaan specialiseren in de orthodontie.

* De Europese Commissie heeft een curriculum vastgesteld om na het behalen van de orthodontieopleiding te voldoen aan de titelvoering “orthodontist”. Spanje kent geen apart register voor orthodontisten, ook al voldoet de universitaire opleiding aan dezelfde Europese eisen. Daarom erkent Nederland de Spaanse titel niet en gebruikt hij de titel MSc Ortodoncia.

Vragen die je misschien al hebt

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt waar je antwoord op wilt voordat je besluit een beugel te nemen. Bijvoorbeeld over de kosten, vergoedingen en waar je nog meer rekening mee moet houden. Ook als je al bij ons in behandeling bent kun je vragen hebben over wat je kunt eten en hoe om te gaan met mogelijke pijnklachten. Wij beantwoorden de meest voorkomende vragen hieronder.

Wat te doen bij acute spoed- of pijnklachten buiten openingstijden?

Mocht je ’s avonds, in het weekend of op vakantie een probleem met je beugel krijgen, bekijk dan onze tips en lees wat je zelf kunt doen om het ongemak te verhelpen. Neem de eerstvolgende werkdag contact op met de praktijk.

Voor acute spoed- of pijnklachten buiten onze openingstijden kun je contact opnemen met de tandartsspoedpraktijk via 0900 – 8602*. Zij zijn op werkdagen na 17.00 uur bereikbaar en in het weekend tot maandagochtend 08.00 uur. Indien nodig kun je ook contact opnemen jouw eigen tandarts of de Spoedeisende hulp van het ziekenhuis.

* Aangesloten praktijken 

Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

1. Online via het inschrijfformulier.
2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

Korte afspraken (max. 15 minuten): 23,45 euro
Afspraken die langer dan een kwartier duren: 46,90 euro

Orthocenter patient blij slotjesbeugel - Orthocenter.nl

Heb je een andere vraag?