Even voorstellen | tandarts voor orthodontie Marta | Orthocenter Terneuzen

EVEN VOORSTELLEN | Ken jij onze tandarts voor orthodontie Marta uit Terneuzen al?

Marta Castellanos Perote studeerde tandheelkunde aan de Universidad Complutense de Madrid en specialiseerde zich via een masterstudie in de orthodontie en dentomaxillaire orthopedie. Sinds 2020 is Marta de praktijkmanager van Orthocenter Terneuzen. Haar passie voor orthodontie begon al toen ze klein was. Toen Marta zes jaar oud was kreeg ze een spel van een krokodil met tanden cadeau. Dankzij dit spel ontdekte ze dat ze tandarts wilde worden. Ook speelde ze vroeger graag dokter samen met haar zus, dus dat ze iets in de gezondheidszorg wilde gaan doen, wist ze al vroeg. Toen ze ouder werd en de resultaten van een beugel leerde kennen, werd ze erg blij van het idee om iemand blij te maken met een stralende lach en besloot ze orthodontist te worden.

 ‘Ik geniet ervan om te zien hoe patiënten in de spiegel kijken nadat hun beugel is verwijderd. De mix van geluk en verbazing vind ik geweldig!’.

‘Het leukste vind ik dat ik met mensen kan werken en ze kan helpen. Hiervoor heb ik ook de hulp van een geweldig team. Ze staan altijd klaar om mij te ondersteunen. Ik geniet ervan om te zien hoe patiënten in de spiegel kijken nadat hun beugel is verwijderd. De mix van geluk en verbazing vind ik geweldig!’. Marta probeert de behandeling altijd zo goed mogelijk uit te leggen aan haar patiënten en zich in hun situatie te verplaatsen om hun behoefte en verwachtingen beter te begrijpen. Marta kijkt er naar uit om jou te ontmoeten in de praktijk! Tot snel.