Even voorstellen | orthodontist Giota | Orthocenter Groningen - Hoogzand

EVEN VOORSTELLEN | Ken jij onze orthodontist Giota uit Groningen en Hoogzand al?

Giota Pardalidou is orthodontist en praktijkmanager bij Orthocenter Groningen Zuid en Hoogezand. Giota studeerde tandheelkunde aan de Aristoteles-universiteit van Thessaloniki — de grootste universiteit van Griekenland en de Balkan — en specialiseerde zich vervolgens in orthodontie aan de Medische Universiteit van Bratislava in Slowakije. Naast haar studie werkte zij eerst als tandarts en later als orthodontist.

‘Na mijn studie tandheelkunde was het mijn droom om mij verder te specialiseren in orthodontie. Na ruim vier jaar in Slowakije kreeg ik de kans om in Nederland te werken.’ Helemaal toevallig was dat niet. Nederland stond hoog op haar verlanglijstje en Giota had al eens een studievriendin bezocht die als tandarts in Winschoten werkte. ‘Ik was meteen verliefd op de stad Groningen. Ik wilde heel graag in Nederland werken vanwege de manier waarop men hier met de patiënten omgaat.’

‘Orthocenter stelt mij in staat om mij helemaal op de behandeling en de patiënt te focussen. Dat is echt belangrijk voor mij. Ik werk als zelfstandig orthodontist en heb daarnaast een leuk en ervaren team achter mij! De patiënt komt bij ons altijd op de eerste plaats. Duidelijke communicatie richting onze patiënten en goed luisteren naar de wensen van de patiënt is erg belangrijk. Ik geef prioriteit aan effectieve behandelingen en goede samenwerking tussen het team en de patiënt, alleen op deze manier wordt het beste resultaat voor de patiënt behaald’.

Giota werkt met uitneembare beugels, vaste keramische en metalen beugels en is ook gecertificeerd Invisalign specialist.